L’Alcarràs ressuscita a temps

La junta directiva de l’Alcarràs comunicava el passat 19 de juny el seu adéu després d’anunciar una reducció de subvenció (50%) l’Ajuntament; dotze dies després ja hi ha nova junta, nou entrenador i jugadors renovats

Eduard Estany , Alcarràs
Eduard Estany continua // FOTO: FC Alcarràs

Només dotze dies ha necessitat l’Alcarràs per a posar-se al dia i ‘ressuscitar’ després d’un adéu de la seva junta directiva presidida per Jordi Ribes. Aquell inoblidable divendres s’anunciava un trist comiat, ja que l’Ajuntament no podia mantenir la subvenció promesa de 80.000 euros sinó que la reduïa a la meitat. L’alcalde Manel Ezquerra ho tenia clar i així ho va manifestar a través de la Xarxa: “Si no és tenen recursos, via massa social o esponsorització, és per replantejar-se la categoria”.

El comunicat del club tampoc deixava lloc a dubtes i, molt farts, van decidir deixar l’entitat en mans municipals, però la solució ha arribat aquest primer dia de juliol.

Com es pot comprovar en el compte de Twitter del club lleidatà, l’expresident Joan Miret torna al càrrec, compta amb José Manuel Tomás (Josete) com a tècnic i ja suma 10 jugadors renovats per al nou projecte de Primera Catalana: Lluis Roqué, Edu Estany ,Marc Pasanau, Joanen Segura, Ivan Lorenzo, Jaume Miret, Auger Siso, Joel Ribes -torna després de marxar a principis de la temporada passada al Tamarite-, Xavi Casals, i Youssef Moussaui.

CONSULTEU TOTES LES NOVETATS AL #MERCAT #FUTBOLCAT DE FUTBOLCATALUNYA