La volta a Catalunya del president dels “collons”

Joan Soteras prossegueix la seva volta per les delegacions federatives amb la finalitat d’explicar el seu discurs a alguns clubs escollits. Honestedat i testosterona avalen el missatge d’un president dels “collons” que prossegueix la seva volta

Joan Soteras està a totes: volta a Catalunya i activació del programa de cardioprotecció // FOTO: FCF
Joan Soteras està a totes: volta a Catalunya i activació del programa de cardioprotecció // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Aquest passat dimarts va tocar Sabadell, va jugar a casa, i aquest dijous ho farà a Vilafranca, ‘territori comanxe’. El president dels “collons” de la FCF, Joan Soteras, – utilitzem la seva paraula favorita- prossegueix la seva volta per Catalunya perquè vol comunicar, en directe, el seu missatge messiànic alhora que la maldat de tots els seus crítics. Als seus 72 anys…

.Soteras, protegit per fidels que després no dubten a mostrar la seva infidelitat, es va marcar un ‘speech’ conegut. La pandèmia, el seu suport total al director general (això, sobretot), la devolució del 50% del carnet del Federat i els nombrosos estudis de rebaixa econòmica per al pròxim curs va sonar, una altra vegada, a campanya electoral.

‘ELS COLLONS’ DEL PRESIDENT

Després de la seva mitja hora de parlament buit, va arribar l’hora d’activar la seva testosterona. Soteras sempre al·ludeix als seus “collons” (fins a cinc ocasions) per a afirmar que farà una Federació exemplar i honrada; és més, no es ruboritza quan conta que des que està ell l’FCF és honrada.

S’oblida, per descomptat, dels seus 7 anys com a vicepresident i de la seva vice-responsabilitat.

Clar que tot, com a diplomat en tintoreria tèxtil, és del color com es miri i a Sabadell ningú li va portar la contrària.

Jordi Grané, president del Mercantil, és un clàsic del futbol català // FOTO: Ràdio Sabadell
Jordi Grané, president del Mercantil, és un clàsic del futbol català // FOTO: Ràdio Sabadell

L’ELEGÀNCIA DEL MERCANTIL

Un dels assistents a Sabadell va ser el president del Mercantil, Jordi Grané. Dirigent amb idees molt oposades al màxim dirigent de la Catalana, sempre ha destacat per la seva contundència.

Aquest dimarts va escoltar i també va preguntar encara que es va quedar amb les ganes, com tots, d’escoltar solucions.

“Vaig sortir amb un sabor agredolç perquè ens va donar la raó a la gent de la Plataforma Units pels Ascensos per les nostres peticions del passat estiu. Teníeu tota la raó la gent de la Plataforma i en el que demanàveu”, ens va dir, “però era molta feina”. D’altra banda, allò va ser una tertúlia de cafè, sense cafè. No va dir res de res encara que jugava a casa”.

VILAFRANCA ESPERA

I la vida segueix. Aquest dijous 29 toca Penedès-Garraf i allí han estat anomenats els clubs per a escoltar el cap. Quina papereta per al nou i diligent delegat Jaume Plaza perquè la totalitat dels seus clubs mantenen el seu suport a l’ex Manel Durán.

Discurs de Manel Durán durant un lliurament de premis al Penedès-Garraf // FOTO: Canal Blau
Discurs de Manel Durán durant un lliurament de premis al Penedès-Garraf // FOTO: Canal Blau

Bona oportunitat perquè aquests clubs que critiquen per darrere li diguin a la cara al president tot el que desitgin, alhora que immillorable ocasió perquè els ‘collons’ tornin a aparèixer en la volta per Catalunya.

Per cert: Manel Durán va presentar dues denúncies el passat 24 de març davant el Comitè de competició contra president i director general de la FCF i encara no hi ha resposta. Els comitès tenen molta feina. Igual aquest dijous Soteras diu alguna cosa.

A la cita ‘clandestina’ no hi haurà premsa, com sempre. Bé, em diuen que estarà l’honorable Toni Nieto (Onda Cero), un dels quals va sonar per al lloc de Plaza. Tots salvats!