La UE Sants no vendrà… ara com ara

L’Assemblea d’aquest passat dimarts va deixar clar que la UE Sants no vendrà… ara com ara el seu local social per a acabar amb el seu històric deute. Els assistents van decidir estudiar les possibles ofertes. No es va parlar de Tito Lossio

La UE Sants va reunir 40 socis a la 'Lleialtat Santsenca' del carrer Olzinelles // FOTO: UE Sants
La UE Sants va reunir 40 socis a la ‘Lleialtat Santsenca’ del carrer Olzinelles // FOTO: UE Sants

A la històrica entitat barcelonina se li multipliquen els problemes i així va quedar demostrat aquest passat dimarts a l’Assemblea General ordinària del club, peró la UE Sants no vendrà… ara com ara, el seu local social.

Amb un deute que s’acosta als 300.000 euros, la històrica entitat barcelonina intenta continuar ‘viva’ dins i fora del terreny de joc. D’això s’encarrega la seva entusiasta presidenta Montse Dot, la junta i els seus socis.

Amb 40 assistents a la ‘Lleialtat Santsenca’ del carrer Olzinelles –”xifra rècord”- sobre un total de 535 socis, el seguidor blanc i verd va tornar a escoltar uns números que enfonsen a qualsevol. A més, toca retornar “sobre uns 60.000 o 70.000 euros”, afirma la presidenta Dot, que reclama la família del mort president Vicente Bellido.

LA GRAN SOLUCIÓ

Encara que hi havia diversos punts en l’ordre del dia, tot es va centrar en la possible venda del local social del Carrer Riego. Despullar-se d’aquest patrimoni és una cosa que dol a qualsevol i això va quedar molt present. “No ho he vist mai com una solució, no m’agrada aquesta idea i sempre he dit el mateix”, afegeix la màxima responsable de l’entitat.

El tècnic de la UE Sants ,Tito Lossio, segueix amb preocupació el present de l'equip  // FOTO: marc_srfoto
El tècnic de la UE Sants ,Tito Lossio, segueix amb preocupació el present de l’equip // FOTO: marc_srfoto

Clar que els números demostren que desprendre’s d’aquest local podria resoldre un deute que implica retornar quantitats mensuals aclaparadores. Això no vol dir que “no estiguem al dia en tots els pagaments”, destaca Dot qui va complir aquest passat 15 de novembre tres anys en el càrrec.

En qualsevol cas, la gran solució que es va assumir va ser “buscar alguna oferta atractiva. Ja veurem perquè ens quedaríem sense local i això no agrada a ningú”.

I L’EQUIP DE TITO?

Un altre assumpte complicat és el present de l’equip dirigit per Tito Lossio. Dos punts reeixits en set partits implica una preocupació màxima encara que “no es va tractar en l’Assemblea”.

La realitat és que José Gálvez, coordinador del futbol base, i Pep Marguí van exposar els seus projectes i “destaquem la rebaixa del 20% d’un pressupost que enguany anirà als 45.000 euros, tècnics a part”.

L’Assemblea es va tancar amb l’aprovació del ‘Codi ètic’ sol·licitat per la Federació Catalana.