La UE Olot passa una obligada pàgina

Amb el desig d’oblidar el més ràpid possible el KO a Sta Coloma, l’Olot d’Albert Carbó passa una obligada pàgina aquest dilluns amb la vista posada en diumenge que ve enfront de l’Ascó. No queda una altra sortida

El conjunt garrotxí apel·la a l'orgull per a intentar superar les adversitats // FOTO: UE Olot
El conjunt garrotxí apel·la a l’orgull per a intentar superar les adversitats // FOTO: UE Olot

La UE Olot passa una obligada pàgina després del dur KO (3-1) sofert aquest passat diumenge a Santa Coloma enfront de la FE Grama. Els dos gols rebuts, en quatre minuts, en la segona meitat (minuts 56′ i 60′), van col·locar l’equip d’Albert Carbó amb un 3-0 que només ‘va minimitzar’ Kilian Villaverde (87′).

No va haver-hi temps per a res més i les variants que va buscar el tècnic figuerenc no van obtenir resultat. Segona derrota garrotxina lluny del seu Municipal i només 4 punts aconseguits sobre 12 disputats.

UE OLOT: EL FUTUR ESPERA

Amb 4 triomfs (3 a casa i 1 a Manresa), 2 empats i 2 derrotes, la UE Olot, que mira a Girona (2 punts) i al líder Peralada (3), ha tornat al camp aquest dilluns i descansarà demà, dimarts. Per al dimecres només hi haurà un objectiu: recuperar-se i intentar anivellar aquest balanç entre gols marcats (14) i rebuts (9. Ara com ara, Kilian (3) i Sergi Arranz (2) són els seus dos màxims realitzadors.

DECLARACIONS (RÀDIO OLOT)

ALBERT CARBÓ, TÈCNIC

“Hem volcat l’equip a davant i ens han perjudicat les imprecisions”

“Estem treballant amb Sergi Raset per incorporar un jugador ofensiu. No firmarem per firmar”

“Ens han penalitzat moltes imprecisions però no és excusa, s’ha d’estar concentrat. L’actitud és innegociable i ho hem d’exigir a tots els futbolistes”

“Tots ens hem de mirar a la casa, és cosa de tots i jo el primer. Hem de canviar ja la imatge del nostre equip, ho hem demostrat en moltíssims minuts durant la temporada”

“Hem competit bé fins al descans, a partir de llavors hem de ser valents i atrevits, tenim el talent per fer-ho i no ho hem fet. Hem de ser autocrítics i reaccionar”

“No hem competit al nivell que requereix la categoria. Som mereixedors d’aquesta derrota i hem de buscar solucions”

Albert Carbó, tècnic del conjunt de La Garrotxa // FOTO: Nuri Marguí
Albert Carbó, tècnic del conjunt de La Garrotxa // FOTO: Nuri Marguí

ERIC VILANOVA

“S’ha de fer autocrítica, és el pitjor partit que hem fet aquesta temporada. Això no pot continuar així, que ningú ho dubti que ho donarem tot”

“Ara és l’hora de la gent que ha de tirar del carro, som els que som i ens hem d’exigir tots a nivell individual. Amb els jugadors que som és més que suficient per tirar-ho endavant”

“Diumenge contra @fc_asco hem de fer un pas endavant a l’Estadi i tornar a guanyar. Necessitem a la nostra afició i és el moment d’estar tots junts”

ALBERT BLÁZQUEZ

“El resultat podria haver estat més ampli i tot, sensacions molt dolentes. No només per portar l’escut de l’Olot es guanyen partits”

“Ho hem d’arreglar nosaltres i fer-nos forts en aquest tipus de camps on es necessita més lluita i intensitat. Tots els equips juguen bé les seves armes i ens hem d’adaptar”

“No pot ser que abaixis els braços i que el rival et passi per sobre. Hem de creure-hi, ja hem remuntat altres partits aquesta temporada. Ens ho hem de fer mirar”.

“Sensacions molt dolentes. Hem d’arreglar la situació des del vestidor. No només es guanyen partits portant l’escut de l’Olot.”