La UE Llagostera sap guanyar i jugarà la final

Els gironins han guanyat 2-1 a l’equip de Múrcia en la semifinal de la Copa RFEF que s’ha jugat al Municipal de Llagostera. Els d’Alsina jugaran la final amb el guanyador de Las Rozas-Leioa que es disputa aquest dijous

Gran abraçada entre Marcos i David després de finalitzar i aconseguir-se el triomf de l'equip d'Alsina
Gran abraçada entre Marcos i David després de finalitzar i aconseguir-se el triomf de l’equip d’Alsina // FOTO: UE Llagostera

FCF

El Llagostera jugarà la final de la Copa RFEF. El conjunt gironí ha sortit a per totes en la semifinal davant l’UCAM Murcia. En els primers minuts de joc, els gironins han gaudit de bones aproximacions i han sabut refusar amb encert les arribades del rival.

El gol local no s’ha fet esperar. Al minut 30, en una falta lateral, molt propera al córner, Lucas Viale ha avançat al Llagostera en rematar aprofitant diversos refusos dins l’àrea petita.

EXPULSIÓ DE SASCHA

L’UCAM Murcia no s’ha arronsat i ha pressionat amb més intensitat, però s’han trobat amb un encertat Marcos Pérez sota pals. Dos minuts abans d’enfilar els vestidors, Viale, de nou, ha rematat de cap a la sortida d’un córner per fer el 2-0.

Just iniciar la segona part, Sascha ha vist la segona targeta groga i l’equip d’Oriol Alsina s’ha quedat amb 10 jugadors. Amb aquesta situació, els murcians han gaudit de múltiples ocasions clares, pressionant contínuament l’àrea gironina. Així, al minut 71, Ramon Martínez ha escurçat distància amb el 2-1.

El Llagostera ha patit per mantenir aquest resultat i amb esforç i sacrifici ha obtingut, per primera vegada, el bitllet per disputar la final de la Copa RFEF.

La UE Llagostera s’ha imposat a Ejea (2-1, setzens), Nàstic de Tarragona (2-1, vuitens), Platges de Calvià (3-0, quarts) i, ara, a UCAM Múrcia (2-1, semifinal)

Sense públic en la graderia però amb el suport incondicional dels Almogàvers durant tot el partit, els gironins buscaran el títol