La sub 16 i la sub 18 superen Melilla amb comoditat

Les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 18 masculines no han trobat opositor sobre el terreny de joc i han fet i desfet com han volgut durant tot el partit fins a marcar vuit i cinc gols, respectivament

PREMSA FCF
Golejada de Catalunya sub 16 a Melilla/ FOTO: FCF

El segon partit que ha disputat la selecció catalana sub 16 masculina en la I Fase del Campionat d’Espanya s’ha caracteritzat pel domini absolut de la Catalana sobre la rival, Melilla. De fet, durant els primers quaranta minuts de joc Melilla no s’ha acostat ni a la porteria catalana, custodiada per Pol Tristán, i és que el joc ha passat en poques ocasions de mig camp. La Catalana ha desplegat un bon joc de toc amb passades ràpides que han fet anar de corcoll els jugadors de Melilla, i el marcador ha reflectit el domini català ja que, a la mitja part, la sub 16 masculina ja guanyava per 3 gols a 0.

El primer del conjunt que entrena Jaume-Joan Rius ha arribat al minut 17, després de vàries arribades a porteria rival que no s’han conclòs amb èxit. Pablo Moreno ha robat una pilota a mig camp que ha transformat en gol Nicolás Melamed. Melamed ha rematat des de l’àrea petita una pilota que li ha fet arribar Arnau Puigmal des de la banda amb una excel·lent definició.

La Catalana ha seguit controlant la pilota i ha fet el segon només vuit minuts més tard. Al minut 25, Marc Tenas li ha donat a Pablo Moreno des del lateral una pilota que ha acabat al fons de la xarxa després de passar entre les cames del porter. Catalunya hauria pogut fer el tercer al 39 quan Ilyas Chaira ha col·locat molt bé una pilota dins l’àrea petita però ningú l’ha pogut rematar. Tot i això, abans del descans Catalunya no ha tornat a perdonar i ha fet el tercer en la darrera ocasió en què Daniel Villahermosa s’ha desfet tot sol de la defensa rival.

A la represa, la intensitat ha baixat però Catalunya no s’ha desconnectat del partit i ha tancat per la porta gran la seva actuació marcant cinc gols més. Pablo Moreno ha temptejat als dos minuts de joc de nou la porteria rival amb un xut, que anava massa desviat; però ell ha estat l’encarregat de transformar el penal al minut 9 per marcar el quart (4-0). La Catalana ha seguit controlant el joc sense permetre que la pilota passés de mig camp i avortant els intents de Melilla de robar-la i fer-se amb la seva possessió. Els gols han seguit arribant i Marc Tenas ha estat el primer en arrodonir, en els últims 20 minuts de joc, el marcador en fer el cinquè en quedar-se sol davant del porter, a qui li ha creuat suficient la pilota com perquè no pogués fer res (5-0).

Només 7 minuts més tard, al 29’, la sub 16 masculina ha arribat de nou a porteria. En aquesta ocasió, el gol l’ha marcat Adrián Cova de cap. Cova ha finalitzat una jugada de falta que el porter havia refusat malament. La Catalana no s’ha cansat de marcar i davant un rival que no ha aconseguit fer-se un lloc sobre el terreny de joc, ha fet el setè i el vuitè, obra tots dos d’Arnau Puigmal. D’aquesta manera la Selecció Catalana sub 16 tanca la seva participació a la I Fase del Campionat d’Espanya obtenint els sis punts en joc.

FITXA TÈCNICA

CATALUNYA, 8: Pol Tristán, Hicham Karrouch, Josep Jaume Busquets, Daniel Villahermosa, Ilyas Chaira (Mamadouba Soumah, 54’), Nicolás Melamed (Alejandro Pérez, 61’), Pablo Moreno (Anssumane Fati, 61’), Arnau Puigmal, Marc Tenas, Adrián Cova i Nicolás Gonzalez (Adrián Bernabé, 55’).

MELILLA, 0: Adam Mimun, Manuel Piñero (Alejandro Martínez, 51’), Mario Cohen, Alvaro Otero (Mohamed El Fatni, 67’), Sehlil Abdel, Ussama Ahmed, Jose Antonio Martin, Athman Athmani, Jose Carlos Moreno (Paulino Seron, 49’), Jalid Hammadi i Walid Moh.

Gols: Nicolás Melamed (1-0, 17’), Pablo Moreno (2-0, 27’; 4-0, p. 49’), Daniel Villahermosa (3-0, 29’), Marc Tenas (5-0, 62’), Adrián Cova (6-0, 69’), Arnau Puigmal (7-0, 72’; 8-0, 74’).

Targetes grogues: Alberto Rodríguez (62’), Marc Tenas (80’).

Equip arbitral: Toni Gordillo, Adrián Montero (àrbitre assistent), Isaac Gutiérrez (àrbitre assistent) i Juan Pablo Rodríguez (4t àrbitre).

Espectadors: 200 persones

LA SUB 18 MASCULINA S’IMPOSA A MELILLA

La primera part del partit que ha enfrontat les seleccions sub 18 masculines de Catalunya i Melilla ha permès a la Catalana establir una clara distància en el marcador en aconseguir anotar 3 gols. Malgrat la pressió de la selecció de Melilla, la Catalana ha sabut trobar els espais necessaris per superar la defensa rival i apropar així la victòria. Per la seva part, Melilla ha gaudit de poques ocasions; i és que la majoria d’arribades a la porteria catalana les ha tingut fruit de faltes que han penjat a l’àrea rival però que la defensa catalana ha sabut refusar adequadament.

El primer gol de la Catalana ha estat obra de Ramon Rodríguez “Monchu” al minut 11. Sergio Gómez ha enviat a dins de l’àrea petita una pilota que Monchu, que venia en velocitat des de darrere, ha enviat entre els tres pals (1-0). Mentre que Melilla no ha disposat de quasi cap arribada a porteria, Catalunya ha tingut una nova ocasió al minut 20 quan Ramon Rodríguez li ha volgut fer una passada a Roman Tugarinov que la defensa de Melilla ha barrat. Tot i això, vuit minuts més tard Catalunya sí que ha anotat el segon. Rodríguez ha penjat una pilota dins l’àrea que Tugarinov ha rematat de cap des del segon pal.

Catalunya-Melilla 8-0 / FOTO: FCF

Amb aquest resultat advers, Melilla ha seguit pressionant els de Miguel Sampron i les poques pilotes que robaven les jugaven per l’aire. Catalunya però, no ha perdut el control del partit i abans de la mitja part ha marcat el tercer per assegurar la victòria. El gol ha estat una obra individual de Sergio Gómez que ha picat una falta des de la banda per fer entrar directe la pilota. Els seus companys, de mentre, han distret la defensa de Melilla fent-los creure que tots la rematarien (3-0).

A la represa, les revolucions han baixat i s’ha notat el cansament dels jugadors d’ambdós equips. Melilla ja no ha pogut fer res per intentar arrabassar els tres punts a la Catalana que, tot i l’esgotament i el fred, han pogut marcar encara dos gols més. De fet, en els segons 45 minuts de joc, Catalunya ha seguit controlant el partit a plaer i durant els primers vint-i-cinc minuts, la pilota ha passat de mig camp en comptades ocasions. A més, la defensa catalana s’ha sabut tancar molt bé quan Melilla s’aprovava a la porteria de Ramon Juan Ramírez. Els jugadors de Melilla, incapaços d’avançar, s’han vist obligats a jugar cap enrere i la Catalana ha recuperat totes les pilotes. La possessió ha permès que al minut 59 Xavi Toldrà fes el quart transformant una falta des de l’àrea petita, i al 64’, Catalunya ha fet el cinquè i darrer gol de la mà d’Abel Ruiz.

En els darrers minuts de partit, el joc ha sofert moltes interrupcions que buscaven trencar la dinàmica de la Catalana. Malgrat això, el resultat ja era prou ampli perquè els de Sampron guanyessin el matx i sumessin els altres tres punts en joc d’aquesta I Fase del Campionat d’Espanya.

CATALUNYA, 5: Ramon Juan Ramírez , Víctor Gómez, Roman Tugarinov, Juan Miranda (Marc Baro, 46’), Pol Lozano, Ramon Rodríguez, Sergio Gómez (Iván Gil, 67’), Carlos Gilbert (Abel Ruiz, 53’), Albert Alavedra, Xavi Toldrà i Josep Calavera (Enric Ramírez, 62’).

MELILLA, 0: Alejandro Rosa, Jose Ramon Mateo, Abdusalam Yaghmouri, Miguel Angel Berruezo, Enrique Jose Acebal (Salvador Silva 65’), Francisco Javier Bueno, Angel Portillo, Mohamed el Filali (Mimun Mimun 46’), Ouzman Benaisa, Mohamed El Messaoudi i Brahim Mohamed (Mohamed Mimoun, 63’).

Gols: Ramon Rodríguez (1-0, 11’),Roman Tugarinov (2-0, 28’), Sergio Gómez (3-0, 32’), Xavi Toldrà (4-0, 59’) i Abel Ruiz (5-0, 64’).

Targetes grogues: Víctor Gómez (47’) i José Ramon Mateo (60’).

Equip arbitral: Juan Pablo Rodríguez, Adrián Montero (àrbitre assistent), Isaac Gutiérrez (àrbitre a