La Sub 16 i la sub 18 guanyen el primer partit

Els jugadors de Xavier Ferragut i Dani Poyatos han aconseguit els tres primers punts del campionat d’Espanya en vèncer Castella i Lleó per 2-0 i 7-1, respectivament

PREMSA FEDERACIÓ CATALANA
Catalunya sub 16
Catalunya sub 16 han guanyat per 2-0 / FOTO: FCF

El primer matx que ha disputat la Selecció sub 16 masculina ha començat d’una manera intensa; i és que tot i que Castella i Lleó ha sortit ben posicionada al camp, no han pogut evitar que al minut 3, Iván Gil encetés el marcador amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire esquerre del porter. Els jugadors catalans han intentat marcar més gols, però els castellanolleonesos han sabut evitar-ho. Al minut 29, Diego Altube, el porter de la selecció de Castella i Lleó, ha refusat amb èxit un xut de falta directe d’Iván Gil.

El clar domini del conjunt català durant la primera part s’ha vist minvat només durant uns minuts en què el conjunt entrenat per Óscar Crego ha intentat inaugurar el seu marcador. A set minuts per al final del primer temps, Víctor García ho ha provat amb un cop de cap que ha acabat a les mans del porter català, Arnau Tenas.

Tot just iniciar-se la segona part, Catalunya ha anotat el segon i definitiu gol. Abel Ruiz ha aprofitat una pilota que havia quedat morta dins l’àrea petita per superar el porter castellanolleonès. Al minut 57, Iván Gil ha intentat marcar el seu segon gol però la pilota ha topat al pal. Els catalans ho han seguit intentant també des de fora l’àrea amb un xut d’Alejandro Orellana, al minut 37, però el marcador ja no s’ha mogut més. En el temps afegit, Orellana ha rebut una empenta dins l’àrea petita i l’àrbitre ha senyalat un penal que, malauradament, Catalunya no ha pogut transformar perquè l’esfèrica ha acabat al pal. Tot i que el resultat final no ha estat més ampli, la Selecció sub 16 masculina ha dominat el partit gràcies a la bona posició dels jugadors al camp, al ràpid joc amb els peus i a l’entesa entre els companys.

FITXA TÈCNICA:

CATALUNYA, 2: Arnau Tenas, Aleix Roig, Eric Garcia (Biel Pla, 52’), Gerard Brossa, Alejandro Orellana, David Álamo (Daniel Ribelles, 40’), Abel Ruiz (Ricard Sánchez, 73’), Iván Gil (Nicolás Melamed, 67’), Pere Mogente, José Luis Blanco i Arnau Tortosa.

CASTELLA I LLEÓ, 0: Diego Altube, Javier Aparicio (Álvaro García, 61’), Daniel Ceínos, David Morante, Ricardo Visus, Alejandro Lorenzo (Javier Álvarez, 54’), Pablo Martín, Daniel Fernández (Daniel Cabañeros, 72’), Víctor García, Jorge Campos i Rodrigo Agustín (Daniel Soto, 40’).

Gols: Iván Gil (min. 3, 1-0); Abel Ruiz (min. 50, 2-0).

Victòria contundent de la sub 18

Tot i que l’equip de Castella i Lleó ha sorprès el conjunt català amb un gol de Juan A. Iglesias als tres minuts de partit, els de Daniel Poyatos han sabut reaccionar i remuntar. Al minut 12, Carles Aleña ha marcat el primer gol pels catalans. Sense donar temps a Castella i Lleó de reaccionar i tornar-se a avançar al marcador, Víctor Fernández ha marcat el segon amb un xut imparable, molt potent, que s’ha escolat per l’escaire. Els jugadors catalans han seguit demostrant la seva superioritat i la seva qualitat en anotar el tercer abans d’arribar a la mitja part, obra de Ion Perelló i el quart, de Javier Puado, en dos minuts de diferència.

Catalunya sub 18 va golejar 7-1 / FOTO: FCF

Tot i el resultat en contra i el domini per part de l’equip català, l’equip de Mario Sánchez no s’ha volgut donar per vençut i han intentat revertir el resultat; però ha estat impossible. Al minut 48, Carles Pérez ha eixamplat encara més la diferència al marcador fent el cinquè gol, que ha acabat entre els tres pals després de dibuixar una paràbola a l’aire.

Víctor Fernández ha tornat a sumar-se a la festa golejadora dels catalans al minut 80 anotant el sisè des de dins de l’àrea. El setè i darrer gol de la Selecció sub 18 masculina ha estat el resultat d’una excel·lent jugada de Carles Pérez, que ha arribat a la porteria rival des de mig camp i l’ha col·locada per sobre del porter.

CATALUNYA, 7: Óscar López, Gonzalo Ávila (Joel Arimany, 45’), Óscar Mingueza, Arnau Gaixas, Julio Alonso, Pol Lozano (Martí Soler, 73’), Carles Pérez, Ion Perelló, Javier Puado (Mario Sánchez, 45’), Carles Aleña (Oriol Busquets, 58’) i Víctor Fernández.

CASTELLA I LLEÓ, 1: Álvaro Celada, Juan i Pajín, José Viguera, Abel Conejo (Pablo del Álamo, 48’), Sergio Mayorga, Juan A. Iglesias (Miguel de la Fuente, 48’), Anselmo Martín (Maximino Casares, 64’), Adrián Vidal, Javier Fernández (Pablo Gutiérrez, 45’), Mohamed Sanhaji i Sergio López.

Gols: Juan A. Iglesias (0-1, min.3); Carles Aleña (1-1, min. 12); Víctor Fernández (2-1, min. 23); Ion Perelló (3-1, min. 26); Javier Puado (4-1, min. 28); Carles Pérez (5-1, min. 48); Víctor Fernández (6-1, min. 80); Carles Pérez (7-1, min. 91).