La Selecció UEFA empata a Manlleu

Els homes de Toni Almendros han empatat el seu primer partit de preparació de cara a la fase europea que es juga setembre a Moldàvia

Empat a un gol en el trofeu Ajuntament de Manlleu // FOTO:ALVARO MON TOLÍU
Empat a un gol en el trofeu Ajuntament de Manlleu // FOTO:ALVARO MON TOLÍU

La Selecció Catalana UEFA ha empatat a un gol en el trofeu Ajuntament de Manlleu que commemorava els cent anys de futbol a la ciutat. En un partit amb dos parts ben diferenciades, la Selecció Catalana ha mostrat dues cares amb dos plantejaments tàctics.

La primera part, el seleccionador ha jugat amb el clàssic 4-3-3 que tant bons resultat està donant a aquesta selecció. Amb un punta que arrossega a la defensa (Sasha), obrint per bandes i una ràpida circulació de la pilota. El Manlleu per la seva part, ha mostrat està molt més rodat que el combinat català i el ritme ha sigut altíssim. El local Aumatell ha sigut el primer en avisar al minut 7, que un Ramos excel·lent ha pogut bloquejar. Un minut desprès, una jugada de llibre on Putxi, que tornava a casa, ha fet un canvi de banda a Guzman que ha creuat la pilota on Barragan no ha pogut arribar. Ha sigut la única vegada que Barragan,una autèntica muralla, no ha pogut evitar el gol.

Manel Sala ha empatat al minut 30 des del punt de penal. La Selecció Catalana ha pujat les línies i Sasha al min.37 a punt ha estat de tornar a avançar a la Selecció, amb un potent xut des de dintre l’àrea. Abans de la mitja part, Velillas des del còrner ha portar perill a l’àrea local.

El descans ha servit per provar una variació tàctica. Toni Almendros ha canviat el dibuix i amb un 4-4-2 amb Guillem Cornellà i Padilla al doble pivot, la Selecció ha tancat molt la circulació de la pilota i augmentat el seu control, a canvi de renunciar a la profunditat de les bandes. Tot i així Maldonado, en dues ocasions i Guillem Cornellà, amb un gran xut de falta, han estat a punt de fer pujar el segon gol visitant.

Al final, empat a un i la sort des dels 11 metres que tant va somriure a la Selecció a Segòvia, avui ha girat la cara. Vivó (rememorant al Veneto) i Padilla, no han encertat i el Manlleu s’ha endut el trofeu.

La proper cita de la selecció serà dillun vinent contra la UE Mollet.

Fitxa
Partit disputat al Municipal de Manlleu davant de 425 espectadors

Manlleu: Barragan, Ot, Archi, Ballus, Muntada, Jandro, Marti Soler, Maik, Manel Sala, Aumatell i Pol. També han jugat: Edu Rabell, Ivan, Raul, Pol PLanas, Payan, Fran, Seuam i Campayo.

Selecció Catalana: Ramos, Luca, Borges, Uri Escabrós, Alegre, Munta, Guzmán, Putxi, Juli, Sasha i Velillas. També han jugat: Unzué, Martin, Vivó, D.López, Padilla, Guillem Cornellà, Grau, Maldonado i Esteban.

Gols: Guzman (min.8) i Manel Sala (min 30 de penal)
Targetes Grogues: Putxi, Guzman, Uri Escabrós i Ot (2).