La plantilla del Terrassa diu que no juga més

Situació límit al Terrassa FC. Els jugadors han dit prou i aquest dilluns van fer un comunicat convocant una vaga que pot acabar amb el club a Primera Catalana

Els futbolistes del Terrassa ja han dit prou // FOTO: Jordi Mestres Rius
Els futbolistes del Terrassa ja han dit prou // FOTO: Jordi Mestres Rius

O paga el club els seus deutes o no juguen. El Terrassa s’arrisca a un descens administratiu si la plantilla manté la seva decisió de no presentar-se als dos darrers partits de la temporada a Tercera Divisió. De ser candidat al play-off, el club egarenc pot passar a ser un dels equips que baixin a Primera Catalana per una situació que s’ha anat gestant al llarg d’una temporada molt dura pels integrants d’aquesta entitat.

Aquesta vaga afectarà els partits que resten al Terrassa aquesta temporada, tots dos previstos pels dies 10 i 17, a les 12 del migdia. Els de David Almazán ‘Pirri’ han de rebre a l’Estadi Olímpic al CF Pobla de Mafumet i han de tancar la Lliga a Can Rosés contra el Rubí. En cas que es confirmi aquesta situació, aquests dos equips guanyarien els tres punts en joc mentre que l’equip egarenc baixaria automàticament a Primera Catalana, ocupant la darrera de les tres places oficials de descens i acompanyant, de moment, al Vilassar.

El comunicat dels futbolistes, dirigit a l’actual propietari de la SAE Terrassa Olímpica 2010, Jesús Fernández, i a l’Ajuntament de Terrassa, propietari de l’Estadi Olímpic, reflecteix la decisió de “preavisar la convocatòria d’una vaga legal que afectarà la totalitat de la plantilla d’aquest equip, composta per 21 jugadors”. En els dos punts explicats en aquest comunicat, es diu que la decisió s’ha pres per “acord unànime” i que la vaga s’iniciarà “el dia 10 de maig del 2015, a les 12.00 hores” i que es mantindrà en la jornada següent.

Fins ara, la plantilla havia fet diferents accions de protesta, com ara entrenar els dilluns al Raval de Montserrat, davant la Casa Consistorial de Terrassa o bé amenaçar amb la marxa de futbolistes a altres clubs de Primera Catalana, però ara s’ha arribat a una situació límit que pot tenir greus conseqüències per a un Terrassa FC que es pot veure abocat al descens als despatxos per un deute que no resol.