“La Lliga Elit ens costa 60.000€ per televisió”

Míting soporífer per part de l’encara president Soteras al carrer Sicília davant els clubs de la Lliga Elit on el director Calle va substituir a l’absent secretari general

Segona reunió de Soteras amb els clubs de la Lliga Elit per a perdre el temps // FOTO: FCF
Segona reunió de Soteras amb els clubs de la Lliga Elit per a perdre el temps // FOTO: FCF

Ningú esperava que fos una reunió (segona) per a la història del futbol català i, evidentment, el míting (encara que va parlar poc) de l’encara president de la FCF, Joan Soteras, només va servir per a posar-se més medalles.

Va aprofitar la reunió el director Calle, substitut de l’absent secretari general Oriol Camacho, per a mostrar la seva facilitat de paraula. “La Lliga Elit ens costa 60.000€ a la FCF, ho assumim nosaltres” com a pagament a la Xarxa i per les despeses de realització. No va dir que la Federació és la suma dels clubs catalans, això no ho diu, no cal.

UNA LLIGA ELIT INCOMPARABLE

Autofelicitant-se pel resultat que està mostrant “la categoria més important de la nostra Federació” i pel seu extraordinari ‘volum publicitari’, Soteras no va permetre preguntes que s’apartessin del guió.

I la veritat és que cap dels representants assistents tampoc va agitar la tarda de migdiada que els responsables de la FCF els va obsequiar.

Es mantenen les quotes -gràcies- per al curs 2024-2025, seguiran idèntics números de subvenció i les dues últimes jornades es jugaran en horari unificat.

A més cal incloure per als play-off els dissabtes, sempre a les 16 hores perquè així ho demana l’operador televisiu.

TERCERA FEDERACIÓ I LLEIDA

Els dos únics aspectes que van sortir del guió d’aquesta primera edició de la Lliga Elit es van centrar a la Tercera Federació i en el Badalona Futur.

Soteras, malgrat l”enorme influència i poder’ que té a Madrid, va repetir que un segon grup de Tercera Federació a Catalunya és “un tema tabú. Impossible”. Punt.

D’altra banda, el president del At. Lleida, Josep María Oromí, va confirmar als presents que el Badalona Futur jugarà a la Terra Ferma la temporada vinent.