La junta del Terrassa es desmarca de Jesús Fernández i de Txuma Peralta

La junta directiva del club egarenc ha anunciat aquest dimarts el seu adéu i rebutja qualsevol responsabilitat sobre la gestió del club. Mentre la plantilla decideix els seus moviments, Jesús Fernández i Txuma Peralta no donen la cara

La junta social del @TerrassaFC dimiteix / FOTO: @EsportsTRS ·

El caos que viu el Terrassa no té final. No hi ha dia en el qual no estigui al centre de la notícia i confirmi que tot pot empitjorar una mica més. Mentre la plantilla que dirigeix David Pirri reflexiona els seus propers moviments – aturades, tancament, protestes…-, ja que encara no han vist un euro per la seva última nòmina , aquest dimarts s’ha conegut que els membres de la junta directiva han presentat la seva dimissió i centren la responsabilitat en Jesús Fernández, responsable de la Societat Anònima Esportiva.

En un comunicat fet públic per part dels dirigents el treball dels quals ha estat definit com a “altruista i voluntari”, és a dir sense ser “accionistes del Terrassa Olímpica 2010, SAD”, es decideixen a deixar en mans del cap visible de la Societat Anònima Esportiva, Jesús Fernández “qualsevol responsabilitat econòmica, econòmica i financera”. Els signants són Ángel Montoya, Miquel Bertran, Celestino Jaime, Daniel Vinuesa, Jordi Abad, Lluís Roca, Fanny Sallés, Josep Tost i Alfonso Padilla.

A aquesta suma de despropòsits cal incloure també l’anunci del Jutge de Pamplona entorn de la fiança per deixar la presó de Txuma Peralta (3 milions d’euros) i de la seva mà dreta Cristina València (100.000 euros). Difícil panorama per un Terrassa que podria pagar molt car el seu present i el seu futur dins i fora dels terrenys de joc)