La històrica Blanca Subur estrena nova temporada

Un exemple a seguir, la Blanca Subur, va obrir oficialment la nova temporada aquest passat dimecres al Nou Pins Bens de Sitges. Nova campanya, nous reptes

EDUARDO BERZOSA
La Blanca Subur sempre ha estat i és un exemple a seguir/ FOTO: BS/EDUARDO BERZOSA

El Nou Pins Bens de Sitges va acollir aquest dimecres passat la presentació oficial de tots els equips de la Blanca Subur que defensaran aquesta samarreta aquesta temporada 2017-2018. Setze equips federats i deu més de l’escola van donar una lluentor especial a una entitat modèlica en el futbol formatiu.

Sota la presidència de Toni Sardà i la direcció esportiva de Josep Pasqual, la Blanca segueix esforçant-se per ser un exemple a seguir dins del futbol català. Conceptes com respecte i educació són dues línies a seguir de les que sempre han estat un clar exemple. El president Sardà va demanar a tots els jugadors i entrenadors “superar-se” i que no facin massa cas als comentaris que “puguin arribar des de la grada”. Lluita, sacrifici i respecte formen part d’aquest diccionari bàsic de valors.

Toni Sardà, president de la Blanca parla a toda la seva gent/ FOTO: E.B.

El mític Josep Pascual va agrair als pares “la confiança que dipositen en nosaltres” alhora que va demanar d’una manera entranyable el seu suport “als nens” i que deixin de banda les crítiques. Breus però intensos parlaments de president i director esportiu de cara a una nova campanya en què el futbol és el màxim protagonista.