‘La Grossa’ viatja a l’Olímpic de Terrassa

‘La Grossa, ‘únic Primera (Valencia), ha tocat a un dels 10 representants catalans viatjarà a l’Olímpic de Terrassa. Aquest és l’únic aparellament amb els grans després del sorteig de la 1a eliminatòria de la Copa del Rei, a partit únic (16 de desembre)

Fins a deu representants del futbol català jugaran aquesta nova edició de la Copa del Rei // FOTO: RFEF

Fins a deu representants del futbol català jugaran aquesta nova edició de la Copa del Rei // FOTO: RFEF

‘La Grossa’ de jugar amb un Primera (València) és per al Terrassa. A més, dos Segona (Llagostera-Espanyol i L’Hospitalet-Almeria), cinc Segona B i dos rivals de Tercera s’enfrontaran als 10 representants del #futbolcat. Així ho ha decidit el sorteig de la 1a eliminatòria de la Copa del Rei, celebrat a La Cartuja de Sevilla.

A partit únic i per al pròxim 16 de desembre, 112 equips han estat sortejats perquè quatre (Athletic, Reial Societat, R.Madrid i Barcelona) queden exempts per la seva participació a la Supercopa d’Espanya.

TERRASSA, PRIMER, I LLEIDA E., ÚLTIM

La casualitat va fer que el primer equip a aparèixer en el sorteig fos l’equip egarenc. Retorn a la Copa del Rei per a l’equip de Xevi Molist i oportunitat per a lluir esportivament i mediàticament. L’última bola va ser la del Lleida Esportiu.

Més ‘fortuna’ esportiva tenen, a priori, Girona i Sabadell perquè li han correspost rivals de Tercera Divisió. Els de Francisco aniran a L’Albuera mentre els d’Hidalgo es desplaçaran a Can Misses on espera el CD Eivissa.

 Gran oportunitat per al Terrassa de Xevi Molist amb la visita del València a l'Olímpic // FOTO: Terrassa FC
Gran oportunitat per al Terrassa de Xevi Molist amb la visita del València a l’Olímpic // FOTO: Terrassa FC

L’únic derbi es viurà en el Municipal de la UE Llagostera, semifinalista també de la Copa RFEF. Al conjunt dirigit per Oriol Alsina li arribarà la visita del RCD Espanyol, com si es tractés d’una final de Copa Catalunya. Els gironins van caure en el 2019 enfront de l’Haro (0-1), a casa seva, mentre els pericos ho van fer front a la Reial Societat.

L’HOSPI ESPERA A l’ALMERIA

Quant als restants 5 representants catalans, atractiu rival per a l’Hospi. No hi haurà gent a la graderia i això beneficiarà als riberencs perquè hi ha molts seguidors andalusos a Catalunya. Bon partit i gran record del paper local enfront del Granada l’any passat.

Més quilòmetres hauran de complir el Cornellà per a arribar a Tenerife. Allí li espera el Marino en el seu primer intent coper. Els de Romo van caure per penals en la primera eliminatòria del curs passat enfront de l’Oriola.

MÉS QUILÒMETRES

El Lleida Esportiu anirà a Marbella. Els de Molo esperen millor sort perquè el 2019 els va lliurar un xoc enfront del RCD Espanyol que va acabar amb la seva eliminació (0-2). El mateix li va ocórrer a l’Olot de Raul Garrido amb el seu aparellament enfront del Nàstic (3-1, en el Nou Estadi). Els garrotxins aniran a Sa Pobla.

I, finalment, l’Andorra de Nacho Castro. L’històric Plantío serà l’escenari per al duel enfront del Burgos. Amb Gabri va caure el 2019, a Prada de Moles, enfront del Leganés (1-1) per penals.