La festa no s’ha d’aturar a Mataró

Després del brillant ascens de la passada temporada, l’equip de la capital del Maresme ja té la plantilla pràcticament tancada. El 6 de setembre, el retorn a Primera Catalana serà un fet en el debut contra la Jonquera

JORDI MESTRES
El Mataró va aconseguir l'ascens a Primera Catalana // FOTO: Josep Ribas
El Mataró va aconseguir l’ascens a Primera Catalana // FOTO: Josep Ribas

Han hagut de passar anys de purgatori per a què torni l’alegria a Mataró. Un històric que ha viscut la seva etapa més fosca amb l’arribada del segle XXI. Aquests temps delicats semblen haver quedat enrere. És més, s’han superat. Els maresmencs han sortit del pou per a arribar a Primera Catalana. Jugaran al grup 1 després d’un ascens indiscutible. Segueix José María Polo a la banqueta i també el bloc de jugadors que va portar l’equip a la nova categoria. El que funciona, més val no tocar-ho.

De fet, només s’han donat a conèixer quatre altes. Rodri (Vic) i Raúl González (Llavaneres) vénen de fora, mentre que es confia en Ousman i Izar del Juvenil A. No seguiran al Centenari el capità Landi (retirat) i tampoc Dídac i Koke, que marxen a l’Argentona i la Mataronesa, respectivament.

Sí vestiran la samarreta groga i negra Pol, Joel, Lluís, Urbano, Antonio Pérez, Isma, Pintor, Willy, Parri, Fiti, Sergi, Víctor, Baba, Aitor, Marc Aranyó, Ariño, Uri Martínez, Cristian i Javi Bustos. 19 continuïtats respecte a la temporada passada, que han d’assegurar el cicle guanyador encetat aleshores.

UN ASCENS INDISCUTIBLE

I és que el Mataró no només va pujar a Primera Catalana, sinó que ho va fer amb autoritat. 80 punts i 20 jornades seguides d’imbatibilitat així ho demostren. De fet, va aconseguir l’ascens com a campió del grup, amb 17 punts d’avantatge sobre el Premià, que va ser segon. Una temporada perfecta, que ha de servir de mirall per a mantenir la categoria… i qui sap si alguna cosa més.