La Federacio Catalana es vesteix de Gala amb les seves Estrelles

Un any més el món del Futbol Català té una cita amb la Gala Estrelles, que aquest dimarts viurà la 3a edició. Des de les 19.30h els convidats aniran arribant a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, que una vegada més acollirà l’acte. La Gala pròpiament dita començarà a les 20h i serà retransmesa en directe per Esport3

La Gala es viurà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona/ FOTO: F.C.F.
La Gala es viurà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona/ FOTO: F.C.F.

PREMSA FCF

Entre les personalitats assistents destaquen: el president de la FCF, Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el President del Jurat de la Gala, Josep Lluís Vilaseca; el President de la Fundació Damm i Secretari del Jurat, Ramon Agenjo; el Director General del Grup Damm, Enric Crous; i el Director de Serveis de Comunicació i Patrocini de La Caixa, Alfred Bustillo; a més de nombroses personalitats del món del futbol, l’esport i la política.

La novetat d’enguany és que la Gala premia el rendiment de la temporada 2013/14, i no pas l’any natural com passava fins ara. Els guanyadors s’han escollit mitjançant els vots de clubs i federats, i també d’un Jurat especialista. Els guardonats d’aquesta 3a Gala Estrelles són els següents:

Millor Jugador de Futbol: Sergio García (RCD Espanyol).
Millor Jugadora de Futbol: Marta Corredera (FC Barcelona).
Premi a la Projecció: Sergi Samper (FC Barcelona).
Millor Entrenador de Futbol: Albert ‘Txapi’ Ferrer (Còrdova CF).
Millor Àrbitre: Xavi Estrada Fernández.
Millor Jugador de Futbol Sala: Dani Salgado (Marfil Sta. Coloma).
Millor Jugadora de Futbol Sala: Berta Velasco (FS Gironella).
Millor Entrenador de Futbol Sala: Xavier Passarrius (Marfil Sta. Coloma).

Al marge d’aquests premis, durant la Gala també es farà un reconeixement a la figura de Jonathan Soriano com a màxim golejador català de tot el futbol professional. El davanter del Pont de Vilomara va marcar 48 gols en 43 partits la temporada 2013/14 vestint la samarreta del Red Bull Salzburg austríac, i va resultat decisiu perquè el seu equip conquistés la Bundesliga i la Copa d’Àustria.

Així mateix, el programa Futbol Cat, d’Esport 3, també ha nominat els 4 millors gols de la temporada passada i després de sotmetre’ls a votació popular dels seus telespectadors serà demà quan donarà a conèixer el nom del guanyador. Els nominats són Munir (Barça B), Eloy Gila (Llagostera), Nils Puchades (Montañesa) i Virginia Torrecilla (FC Barcelona).