La FE Grama, un exemple amb el futbol inclusiu

Si el treball i la filosofia es demostra amb actes, la FE Grama és un exemple amb el futbol inclusiu. Aquest passat diumenge es va viure una jornada molt especial a Sta. Coloma

FE Grama
La Fundació Esportiva Grama sempre ha estat un referent per al futbol formatiu // FOTO: FE Grama

La FE Grama sempre ha estat un exemple i aquest passat diumenge també van demostrar la seva capacitat per a ser aquest exemple amb el futbol inclusiu. Festival extraordinari al Municipal de Sta. Coloma amb noves idees per al futur.

El torneig es va disputar en forma de lligueta i Futbol 7 i van participar CE Sabadell, PB Special Barça, Terrassa FC Femení futsal i la FE Grama com a equip amfitrió.

CAMPIÓ, LA FE GRAMA

Ni tan sols la calor que va caure sobre la instal·lació colomenca va rebaixar l’atenció dels presents; esportistes i acompanyants van poder gaudir d’un diumenge superfestiu.

“La Grama sempre ha apostat pel futbol inclusiu. A la propera assemblea del futbol català faré una proposta perquè volem que el futbol inclusiu tingui el seu propi campionat dins de la Federació, volem que tinguin la seva pròpia lliga”, ha comentat el president Antonio Morales.

Segons el màxim mandatari del club “també volem organitzar el proper any un Campionat de Catalunya on es reconegui a el futbol inclusiu”.

El president de l'entitat colomense, Antonio Morales, vol portar el futbol inclusiu a l'Assemblea de Blanes // FOTO: FE Grama

El president de l’entitat colomense, Antonio Morales, vol portar el futbol inclusiu a l’Assemblea de Blanes // FOTO: FE Grama

RENOVACIONS PER A JUANMA

D’altra banda, la FE Grama, que seguirà als ordes de Juanma Pons a la 3a RFEF, ha anunciat la renovació del migcampista Roger García per a la seva tercera temporada en el primer equip.
És la segona continuïtat que tanca el conjunt de Sta Coloma, ja que primer ho va fer Guillem Escarrabill.

Segons es pot comprovar al MERCAT són altes Iker Santaren (Llagostera B), Bruno Villagrasa (Mataró), Sergio Campos (Unificació Llefià) i Arnau Serra (Masnou) i el gran fitxatge es diu Fran Hernández procedent del Real Jaén.

Finalment, són baixes Erik Rafael, Adil, Oscar Muñoz, Matxuca, Yeray, Iu Ranera i Omar Monterde.