La FCF regala bany i massatge a Rubiales

No es podrà queixar el president de la RFEF, Luis Rubiales, de l’exquisit regal amb bany i massatge que li van oferir els presidents catalans de 1a,2a i 3aRFEF dissabte passat. Critiques?: “Si us plau…”

Fernando García, president de la Rapitenca, i periodista apareix darrere de Luis Rubiales // FOTO: FCF
Fernando García, president de la Rapitenca, i periodista apareix darrere de Luis Rubiales // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Dissabte de glòria per a Luis Rubiales al carrer Sicília perquè enrere van quedar aquells temps que el president de l’Espanyola visitava la FCF i havia de sortir corrent per l’aparcament. No fa tant tampoc i segur que més d’un protagonista el recordarà, però aquest passat dissabte 20 va tocar bany i massatge.

El lliurament de la Lliga al FC Barcelona va ser una meravellosa excusa per a rebre tota mena de floretes, lloances i abraçades per al cap del futbol. Va ser una hora i mitja de reunió (sense premsa, per descomptat) perquè “el amigo” Luis prengués nota de les cinc intervencions que li van servir en safata encara que sense oferir respostes. “Catalunya és de les tres primeres Territorials d’Espanya”, va descobrir el president del futbol de Las Rozas.

RUBIALES SOMRIU SEMPRE

Que si això de l’únic descens és oficial o no, que si anaven a augmentar les subvencions per quilometratge, què passa amb el futbol base i les edats i els nens que arriben de fora del país.., en fi… això de sempre. Rubiales somreia i somreia després de la megapresentació de Joan Soteras qui va arrodonir un dissabte perfecte sense obrir la boca.

Qui va preguntar a ‘Rubi’ sobre l’escàndol federatiu de Soteras per unes eleccions fraudulentes o per l’actual realitat dependent del TCE? Qui? Recordem que van acudir 3 representants (no presidents) dels catalans de Primera RFEF, 6 dels vuit de Segona i 9 dels 16 de Tercera?

La directiva de la FCF posa al costat del gran 'convidat' del passat dissabte // FOTO: FCF
La directiva de la FCF posa al costat del gran ‘convidat’ del passat dissabte // FOTO: FCF

FERNANDO GARCÍA DÓNA LA CARA

La resposta ja la coneixen: NINGÚ. Això sí, després, mentre els caps s’anaven a menjar, ja que més tard tenien més ‘feina’ al Camp Nou, van mostrar que idees tenen, “No era el moment. Sí, va ser una sessió de bany i massatge perquè ningú li va estrènyer per a res. Jo vaig sortir molt content per la bona sinergia que hi ha entre els clubs i perquè va ser una reunió constructiva”, va declarar a Futbolcatalunya el president de la Rapitenca, Fernando García.

Aplaudiment per al màxim responsable del club ebrenc perquè la majoria no contesta a preguntes compromeses.

García reconeix que ningú va parlar de jutjats, querelles o demandes, ningú. “Personalment, crec que no tocava i tampoc va haver-hi ocasió, va ser un col·loqui amb cinc preguntes per a, com dieu, bany i massatge. Rubiales va posar a Soteras i a la junta pels cels, per descomptat, i va assegurar que donarà resposta a tot”

Gairebé no surt en la fotografia Joan Soteras en un dissabte de campionat encara que, ara com ara, no cobra res // FOTO: FCF
Gairebé no surt en la fotografia Joan Soteras en un dissabte de campionat encara que, ara com ara, no cobra res // FOTO: FCF

Per cert, es comenta que Fernando García serà el pròxim directiu que entri en la delegació de Tortosa encara que va ser contrari en les últimes eleccions. “Et contesto el mateix que li vaig dir a Michel Viñas (Canal TE TV) que m’esperaria fins a febrer del 2024 i ja veurem. Ara com ara no he rebut cap proposta”.