La FCF aclareix descensos per a la 3a RFEF i la LNJ

Mai és tard si la informació és bona, ja que, tres dies després de donar inici la competició, la FCF aclareix descensos per a la 3a RFEF i la LNJ, 2021-2022. Fins ara, ni Federació ni RFEF s’havien pronunciat

Els presidents de la 3a RFEF prenen nota amb atenció al carrer sicilia // FOTO: FCF
Els presidents de la 3a RFEF prenen nota amb atenció al carrer sicilia // FOTO: FCF

Dos mesos i vuit dies després de l’Assemblea impugnada i vergonyosa de Blanes, i un mes després del sorteig de calendari, la FCF aclareix descensos per a la 3a RFEF i la LNJ 2021-2022. Amb la signatura del secretari general, Oriol Camacho, que està per a tot, els clubs ja saben el que toca.

Clar que ha fet falta insistir una mica davant la nul·la definició per part de la RFEF (primera responsable) i de la FCF (segona). És clar que a la Federació Espanyola hi ha problemes més grans que definir competicions.

LA FCF I MANCHADO

Des que es van reunir els presidents catalans de la 3a RFEF al carrer sicília el passat 27 de juliol només se sabia (i amb dubtes) que puja el campió i que la segona plaça l’han de lluitar en dues eliminatòries del segon al cinquè i, després, en una segona eliminatòria amb una altra Territorial. Bé, també es va dir que baixaven 4 encara que per escrit no hi havia res.

Per a aclarir tot aquest tipus de situacions, el president Joan Soteras va designar al seu col·lega del Sant Cristóbal, Francisco Manchado qui, per descomptat, va rebre la benedicció de tots els presents. Consultat per aquesta Redacció dissabte passat mantenia els 4 descensos, ja que així s’havia comentat en aquesta reunió encara que no tenia tampoc, per escrit, aquesta oferta.


Esperada CIRCULAR sobre DESCENSOS 3a RFEF i LNJ

Pendents d’una trucada de Manchado, la veritat és que aquest dimecres l’FCF s’ha ‘molestat’ a informar els seus clubs. Segons aquesta última circular, ATENCIÓ a aquests 3 punts:

EL 25% DELS CLUBS DE LA 3RFEF5 BAIXARAN

1) Es confirma que QUATRE EQUIPS baixaran passi el que passi a #1cat i CINC EQUIPS, a la Preferent Juvenil.

2) Ara, la Federació haurà d’aclarir com resoldrà la manca de clubs, entenent que amb els quatre descensos, l’ascens segur d’un equip a #2RFEF i l’arribada de tres equips de #1cat, la #3RFEF tindria 15 equips, quan es vol que hi hagi 16.

 El president del Sant Crisóbal, Francisco Manchado, és el representant dels clubs // FOTO: FCF
El president del Sant Crisóbal, Francisco Manchado, és el representant dels clubs // FOTO: FCF

3) Cal recordar que podria haver descensos d’equips del futbolcat des de #2RFEF i també un ascens a aquesta categoria de l’equip que jugui el play-off final. Són els famosos ‘no compensats’, però això serà una altra història. De moment, es confirma que gairebé el 25% dels clubs de la #3RFEF5 baixaran.