La família Cano guanya al Nou Sardenya

Els tres germans es van enfrontar a l’Europa-Prat. Jordi i Carlos van marcar pels pota blava i Alex pels escapulats. Hat-trick de la mateixa sang

JORDI MESTRES @jordimestres7
Els tres germans Cano van marcar al Nou Sardenya // FOTO: Ignasi Trapero

Un dimecres de Setembre qualsevol va acabar sent històric a la Vila de Gràcia. Caldria veure si mai s’havien enfrontat tres germans a Tercera Divisió i encara més, si tots han acabat veient porta. I és que Jordi Cano i Carlos Cano van marcar pel Prat, mentre que Alex Cano ho va fer per l’Europa. Senzillament increïble. Ni en els millors somnis del seu pare, ‘futbolero’ com pocs, cabia esperar quelcom similar. Després d’anys d’enfrontaments, per primera vegada tots tres van coincidir sobre el terreny de joc… i la veritat va ser tot un espectacle.

L’Europa-Prat va acabar amb victòria visitant (2-4) i la meitat dels gols van portar el mateix ADN, el de la família Cano. Jordi va marcar el segon al 20’ i Carlos va ampliar l’avantatge pratenc just abans del descans (43’). A la represa va reaccionar l’Europa i Alex Cano, a set minuts pel final, establia un 2-3 que donava esperances.

Van durar poc, ja que el Prat va sentenciar a la jugada següent. Dos ‘Cano’ van poder amb el ‘Cano’ gran. En tot cas, més enllà del resultat, de ben segur que aquesta família clàssica del #futbolcat recordarà aquesta jornada. Un dia en el que tots els aficionats al futbol modest van veure una circumstància que potser trigarà anys a repetir-se… o no ho farà mai.