La (des)vergonya de la FCF o com fer el ridícul

Els dies passen i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya continua sense resoldre el frau electoral que pateix la FCF. Dos candidats fan públiques les seves diferències però a la festa també conviden una Federació Catalana robada, investigada, i humiliada. Per què?

Imatge del passat 5 del present març a les oficines de la FCF amb el registre dels Mossos // FOTO: F.C.
Imatge del passat 5 del present març a les oficines de la FCF amb el registre dels Mossos // FOTO: F.C.

@ManuelSeguraM

No parlarem ara de la interlocutòria de processament judicial de directius i executius de la FCF i de la massiva ‘invasió’ de Mossos i cotxes policials al carrer Sicília…

Potser estiguessin buscant la caixa forta de metre i mig d’alçada i tres-cents quilos, robada hores abans de Cap d’Any a través del butró de 35 centímetres a la paret.

Diuen que la nit del 31 de desembre no funcionaven les càmeres de vigilància i que el responsable de contestar l’alarma al mòbil va pensar que segur que seria una ‘falsa alarma’.

LA FCF ES PASSEJA PER LA CIUTAT DE LA JUSTICIA

No, parlarem d’un altre ridícul, ara davant el TSJC. Quan la Generalitat decideix aplanar-se a la demanda de Juanjo Isern per les eleccions de febrer 2023, Soteras i FCF volen seguir com a codemandades fins al final del litigi. Ja estan acostumats als passejos per la Ciutat de la Justícia i ara volen més al Passeig Lluis Companys.

Què fa la FCF en un litigi, ara entre dos candidats, després d’aplanar-se la demandada Generalitat, un dels quals vol ser president i un altre que vol conservar la cadira?. No hauria de ser neutral la FCF i no posicionar-se a favor de cap dels dos?. Sempre és millor estar al costat de Soteras i més ara que té als Mossos i al jutge de Sabadell fent impertinències. Ho dubten?

No hauria de ser neutral la FCF i no posicionar-se a favor de cap dels dos, ni amb Isern ni, evidetment, amb Soteras? // FOTOS: Arxiu
No hauria de ser neutral la FCF i no posicionar-se a favor de cap dels dos, ni amb Isern ni, evidetment, amb Soteras? // FOTOS: Arxiu

‘SI NO SIGNA PERE ARAGONÉS, NO VAL’

Això sí, aquesta broma té un cost de milers d’euros en advocats i de dedicació. Qui paga?, els clubs, evidentment.  La incongruència no pot ser més gran: l’advocada de Soteras ni tan sols ha demanat al TSJC seguir en el procediment. Només s’ha limitat a dir que l’aplanament és nul perquè devia haver signat l’escrit d’aplanament el president de la Generalitat malgrat que la llei no diu això exactament…

I, per descomptat, recordant que Fiscalia i Juanjo Isern són ‘amics per sempre’. Aquest ha estat tot el trist argumentari i el ‘mantra’ ja habitual.

Però com que “tots som un equip”, la FCF, és a dir, els directius de Soteras, ha demanat al TSJC que el litigi segueixi amb tots els codemandats… és a dir, la mateixa FCF i Soteras… i “així allarguem tot fins a la debacle final”. D’aquesta manera, la FCF “esmena la plana” a Soteras i parla en nom de Soteras… i no vol anar sola. Sort que pensen sempre a l’estabilitat del futbol català. Serà per diners a la Catalana!.