La Damm de Cristóbal Parralo es fica a l’elit

Desena jornada a la Divisió d’Honor Juvenil, amb nou líder solitari (Espanyol), derrota del super-Mallorca davant la sorpresa-Stadium i la Damm que segueix invicta fora de casa. Els de Cristóbal superen al Barça de Vinyals

Tercers a la Divisió d'Honor Juvenil// FOTO: CF DAMM
Tercers a la Divisió d’Honor Juvenil// FOTO: CF DAMM

La victòria del Stadium Casablanca estreny una mica més la Divisió d’Honor Juvenil i deixa als pupils de David Gallego com a líders, en solitari, del grup. Excepcional treball el dels blanc-i-blaus, amb la parella Marc Gual i Víctor Campuzano (7 i 6, respectivament) al capdavant en pla Pitxitxi.

Clar que la gran notícia de la jornada va ser el triomf del modest Stadium Casablanca – només han cedit 3 dels 15 punts jugats a casa seva- enfront del potent super-Mallorca que va empatar a casa seva contra el Manacor la setmana anterior. Això deixa a l’Espanyol a dalt de tot, però seguit a tres punts dels insulars i d’una Damm que va ferma en les seves intencions amb 6 victòries, 3 empats i 1 derrota. Aquest únic KO dels cervesers es va produir, curiosament, en la primera jornada de competició enfront dels blanc-i-blaus. Fora del Feliu i Codina són els únics invictes.

A partir d’aquí, la carrera dels jugadors que dirigeix Cristóbal Parralo ha estat fulgurant i per aquesta raó ja ha superat al Barcelona de Jordi Vinyals en la tercera posició de la classificació. Aquest passat diumenge van sumar la seva sisena victòria de lliga en el sempre complicat camp d’un Mercantil que segueix sense guanyar a casa seva. Kilian va avançar al seu equip (36’), Doncel va posar el 0-2 (49’), Iván Rodríguez va reduir diferències (63’) des del punt de penal, i Lledó va certificar l’1-3 (78’).

Meritori esforç cerveser ja que va rebre en les primeres quatre jornades de la Lliga a Espanyol (0-2), Barcelona (1-1) i va viatjar a Mallorca (0-0).