La Copa del Rei retorna a la realitat a la Montañesa

Mínima, però suficient derrota de la Montañesa enfront del CD Cantolagua (0-1). Dues penes màximes no xiulades a les locals van poder decidir com també van poder sentenciar dos pals visitants. A aquesta ‘Monta’ li falta gol

El capità de la Montañesa, José Mª Santos, es lamenta de l'eliminació del seu equip en la Copa // FOTO: M.S.
El capità de la Montañesa, José Mª Santos, es lamenta de l’eliminació del seu equip en la Copa // FOTO: M.S.

@ManuelSeguraM

Si no xiulen un primer penal en el minut 24 (amb 0-0 en el marcador) ni un segon (també amb 0-0), tot pot passar. I va passar que el Cantolagua va aprofitar un xut des de fora de l’àrea de Beñat (autor de les mans de la primera pena màxima) per a passar d’eliminatòria en la Copa del Rei. Van debutar Niko i Lele, però el gol segueix sense arribar i la Montañesa torna a la realitat..

Cinc partits, zero gols, resumeix tot. Aquesta nit també ho va acusar la ‘Monta’ encara que cal dir que el visitant Josu va viure alguna situació complicada com José Segovia. Dues aparicions en els primers 7 minuts de joc van mostrar a uns navarresos ben posicionats, molt forts i sempre atents.

L’AFICIÓ DE LA MONTAÑESA

Sens dubte està pagant molt cara la seva absència l’equip de Nou Barris. Els seus càntics de suport des de fora no van faltar, però no és el mateix. Una primera aproximació lunyana de Brian Canalejo (16′) i un cop de cap d’un actiu Niko Kata (36′) va ser poc balanç pels locals; els visitants no van perdre mai el seu dibuix i es van salvar d’un penal claríssim que van protestar molt poc els de José Alcaraz.

SEGONA PENA MÀXIMA

En la segona part van arribar els nervis (més nervis) i les presses (més presses). El Cantolagua es mostrava còmode en el camp mentre l’equip barceloní lluitava contra el crono, contra el rival i contra si mateix. Van entrar Adri Balboa (Velillas 59′), Lele (Omar 76′) i Erik Pérez (Joshua 82′), no obstant això la pel·lícula va tenir el mateix guió.

Les cares de Pedro García i Carlos Sánchez parlen per si mateixes // FOTO: M.S.

Els de Nou Barris es van lliurar amb més cor que cap i així va arribar la jugada de l’únic gol del partit que va materialitzar des de fora de l’àrea Beñat (75′). I gràcies, ja que Segovia i dos pals (70′ i 85′) van impedir un KO més ampli.

ARA TOCA REMUNTAR

Sense temps per a recuperar massa els ànims, José Alcaraz i Carlos Sánchez han d’aixecar a aquest equip. Aquest pròxim diumenge enfront del Vilafranca no estaran encara Joan Verdú ni Adri Montoro (per sanció), però sí Niko Kata, Serrán, Lele i, potser, Sergio García.

A aquesta Montañesa li falta gol, és evident, i li urgeix moltíssim que apareguin. La Copa del Rei ja ha passat.