La Copa Catalunya amateur s’anima

El primer cap de setmana de juny es jugaran els partits de la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur amb els campions de la Segona i Tercera Catalana i grups de Quarta Catalana

PREMSA FCF
CopaCAT, FCF
Tercera eliminatòria CopaCAT/FOTO: FCF

Amb dues eliminatòries ja disputades, el proper cap de setmana 1 i 2 de juny serà el torn de la tercera ronda de la Copa Catalunya Amateur. En aquesta eliminatòria, a més dels equips classificats a la segona ronda, també entraran en acció els conjunts que han quedat campions de grup de la Segona i Tercera Catalana, i grups de Quarta Catalana que han finalitzat la lliga el diumenge 26 de maig.

De la Segona Catalana participaran 6 equips, del Grup 1 al 6; de la Tercera Catalana seran 17 equips els que jugaran l’eliminatòria, corresponents del Grup 7 al 23; i de Quarta Catalan seran 5 els conjunts que jugaran, dels Grups 21, 27, 28, 29 i 30, juntament amb els altres 5 equips classificats en la segona ronda. Així doncs, un total de 33 equips prendran part en aquesta tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur.

El sorteig, celebrat aquest migdia a la seu de l’FCF a Barcelona, ha quedat definit de la següent manera