La Compliance del Barça i la de la FCF

Laporta creu a la ‘Sra’ Compliance … i Soteras (FCF)? També? Dilluns, la roda de premsa el president blaugrana sobre el cas Negreira va deixar una cosa clara: aposta per aquesta figura, i li dona qualsevol cosa que tingui mala pinta i pugui fer mal al club per conèixer la seva opinió

Aquí hi ha tots els responsables del futbol català amb Soteras i la Compliance, Mónica García, la segona, a l'esquerra, a baix  // FOTO: FCF
Aquí hi ha tots els responsables del futbol català amb Soteras i la Compliance, Mónica García, la segona, a l’esquerra, a baix // FOTO: FCF

Estem segurs que Soteras ja ha donat ordres precises a la presidenta de la Compliance, Mónica García Solanas, i al seu director Calle, perquè s’activi avui mateix aquesta comissió de la FCF.

Les greus acusacions de frau electoral i de falsificació de documents que ha denunciat Juanjo Isern mereixen la millor resposta de la presidenta en aquests marrons. Els altres membres de la Comissió (Camacho, Calle, Garrido, Guerrero, Puiggarí, Canals i Altimira), no posaran cap obstacle. I segur que donaran tot el seu suport a la presidenta perquè investigui tot el que ha passat a les eleccions de la FCF.

I LA RESPOSTA DE LA COMPLIANCE DE LA FCF?

Funciona la compliance? Potser la resposta la conegui detalladament el seu primer president, Josep Llaó, ja que va marcar el camí amb el seu encert en nomenar Calle com a vocal. A la seva primera reunió, el director ja va donar instruccions precises a tothom sobre el que s’havia de fer. A partir d’aquell moment en aquesta fantàstica comissió.

Alguns es pregunten si les denúncies, querelles i demandes que han anat arribant a la FCF d’ex directius i el cas dels treballadors acomiadats disciplinàriament passaven el filtre de la Compliance? Segur que sí.

CUATRECASAS, AL CARRER

El moment estel·lar de la Compliance va ser quan van decidir “posar al carrer”, l’advocat Fernando Cuatrecasas, que va fer moltes coses bones. Motius oficials? Perquè era un extern a la FCF. Per això, va ser substituït per una altra persona externa, especialista en Delictes de Sang i de Trànsit, María Barbancho. Algunes persones de la FCF encara no han entès el canvi de cromos.

El millor de tot és que la nova presidenta Compliance, l’advocada i “discreta” vicepresidenta de l’Hospitalet, no dubtarà en posar en marxa una investigació. Les denúncies de Juanjo Isern de frau i falsificació de firmes i actes posaran a cadascú al seu lloc. Benvinguda la ‘Sra’ Compliance !