La competició es posa al dia

Vint-i-quatre jornades després, la classificació de la 3RFEF5 està completa, el que sembla un miracle. Els ajornaments s’han multiplicat en aquesta Lliga 2021-2022 per culpa, especialment, del maleït COVID, però ja està al dia

El Manresa de Ferran Costa és intocable lluny de casa seva  // FOTO: CE Manresa

El Manresa de Ferran Costa és intocable lluny de casa seva // FOTO: CE Manresa

Ha costat molts mesos i moltes jornades (24) però ja es pot dir que la 3RFEF5 està al dia i no hi ha cap partit pendent, la qual cosa sembla realment un ‘miracle’. La disputa dels tres partits ajornats disputats aquest passat dimecres a Santa Coloma, Figueres i Narcís Sala ha reordenat la realitat de la competició.

Una competició que manté al totpoderós Olot com a líder, potser no indiscutible, però com a líder sòlid de qui no s’espera massa errades en les onze jornades que resten per a acabar el curs. Els d’Albert Carbó van remeiar a Vilatenim el cop sofert a la seva casa davant la Pobla de Mafumet i deixen al seu immediat seguidor (Girona B) a tres punts.

UNA COMPETICIÓ MOLT IGUALADA

Amb aquesta posició de privilegi per als garrotxins i aquesta segona plaça per als filials gironines, segueixen, a quatre punts, Manresa i San Cristóbal, i a set de Peralada. Aquestes són les cinc primeres places escollides per a l’ascens directe i per al play off encara que aquesta competició està molt igualada.

La prova és que el CE L’Hospitalet es manté igualats als d’Héctor Simón i encara ningú pot descartar a conjunts com la FE Grama i el Sant Andreu per a ficar-se en el grup.

La FE Grama ha fet del seu Municipal un camp inexpugnable // FOTO. E Berzosa
La FE Grama ha fet del seu Municipal un camp inexpugnable // FOTO. E Berzosa

Per cert: 11 equips queden pendents encara de guardar l’obligat descans per calendari. Peralada, Manresa, L’Hospitalet, Girona B, Sant Andreu, Pobla M., Sants, San Cristòbal, Vilassar Mar, FE Grama i el mateix Olot.

FE GRAMA I MANRESA, DE RÈCORD

Amb el dubte principal sobre les posicions finals del campionat, val la pena subratllar la trajectòria de la FE Grama, al seu estadi, i la del Manresa, lluny del Congost. És molt destacable el treball dels equips dirigits per Juanma Pons i Ferran Costa perquè els colomencs acumulen 11 jornades sense donar ningun disgust a la seva afició. 8 victòries i 3 empats és un bon balanç, és a dir, 27 punts sobre 33 disputats.

Per la seva banda, els bagencs també han jugat 11 lluny del Nou Congost amb un total de 6 triomfs i 5 empats, una cosa realment difícil; com el cas de la FEG, el Manresa ha guanyat 23 sobre 33 punts. Ni una sola derrota encara ni per part de la FE Grama, en el seu Municipal, ni pel Manresa, a domicili. Espectacular!