La Ciutat Esportiva del FC Barcelona, seu del II Try Out

Organitzat per la Federació Catalana de Futbol, durant dos dies, el 27 i 28 de maig, tècnics de dues universitats americanes assistiran a la CE Joan Gamper per avaluar les capacitats dels jugadors federats i fer una oferta irrebutjable: una beca d’estudi a una universitat dels Estats Units a canvi de jugar a futbol pel seu equip universitari

En joc, una beca d’estudi a una universitat dels Estats Units
En joc, una beca d’estudi a una universitat dels Estats Units

A les proves només podran participar jugadors i jugadores federats d’entre 16 i 23 anys. Consisteixen en un entrenament on es treballarà la possessió, la desmarcada, les passades i es jugaran partits en espais reduïts. Per poder accedir a la beca es demana un nivell mínim mitjà d’anglès i que el jugador o jugadora en qüestió estigui estudiant batxillerat, un grau superior o bé una carrera universitària.

Aquest segon Try Out s’emmarca  dins de l’acord que ha signat la Federació Catalana de Futbol amb l’empresa Sports Unlimited. A principis d’abril, a la Barceloneta, es va organitzar la primera d’aquestes proves. Fins a 17 jugadors van despertar l’interès dels entrenadors americans i ja s’estan preparant per poder optar a la beca.

Per a més informació, contactar al telèfon 93 265 24 77 (ext. 216) o al correu electrònic barcelona@fcf.cat.

 

Publicat a FCF