La 2023/24 serà la temporada del Lleida?

El club blau afronta un any clau en les seves aspiracions de tornar a la tercera categoria estatal. Viadero segueix, com també set futbolistes de la temporada passada. S’han fet sis fitxatges, ja està en marxa la campanya d’abonaments i definida la pretemporada

@JordiMestres_

El Lleida Esportiu confia en recuperar bons ambients al Camp d’Esports // FOTO: Jordi Echevarria

Des de la mala experiència de Sevilla del 2016 el Lleida Esportiu només ha disputat un playoff d’ascens en set anys. De fet, inclús, va estar a punt de desaparèixer però l’arribada de Luis Pereira va salvar el club. Amb el gallec, els blaus van tornar a disputar un playoff la primera temporada, la 2021/22. La següent, la passada, va ser complicada i fins i tot es va patir per aconseguir la permanència. El Lleida i la seva cúpula dirigent han après dels errors i, ara sí, confien en que l’equip torni a donar alegries al Camp d’Esports.

Per a fer-ho, Raúl Fuster, el director esportiu, està confeccionant la millor plantilla possible. Continuen set futbolistes de la temporada passada com Iñaki Álvarez, Joan Campins, Roger Figueras, Toni Vicente, Javi Comeras, Quadri Liameed i Juan Cruz Agüero. A més, de moment s’han fet sis fitxatges: Pablo Díez (Rayo Cantabria), Fer Cortijo (Alzira), Stevens Leleux (Moulins-Yzeure), Javi Soto (Unión Molinense), Ton Ripoll i Sergio Montero (Peña Deportiva).

TON RIPOLL I SERGIO MONTERO IL·LUSIONEN

Especialment aquests dos últims il·lusionen a la parròquia blava. I és que Montero i Ton Ripoll van destacar la temporada passada a la Peña Deportiva que dirigia Manolo González i que va fer playoff d’ascens. Els set que segueixen i els sis fitxatges començaran la pretemporada el proper dilluns 17 de juliol amb les proves mèdiques, juntament amb quatre futbolistes del planter: Andreu Lladonosa, Quim Montenegro, Gerard Querol i Xavi Becerra.

Alguns jugadors de la base faran la pretemporada amb el primer equip // FOTO: Lleida Esportiu

Els entrenaments començaran el dijous 20 i dimarts i dimecres es presentaran les cares noves al Camp d’Esports. A més, el divendres 21 es presentaran les noves equipacions per la temporada 2023/2024. La setmana següent, el 26 de juliol, el Lleida disputarà el primer partit de pretemporada.

NOU PARTITS DE PRETEMPORADA

Serà contra el Tarazona de Primera Federació i després vindran vuit partits més contra rivals com Teruel, Monzón, Zaragoza B, Reus FC Reddis, Utebo, Barça Atlètic, Cornellà i Girona B. La competició oficial al grup 3 de Segona Federació començarà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre.

Cada soci que hagi renovat el seu carnet abans del 15 de juliol té 10 invitacions de partit per la temporada 23/24 // FOTO: Lleida Esportiu

OBJECTIU 2324 SOCIS

A la part esportiva el Lleida va per feina, però a l’apartat social ja fa dies que ha començat la campanya d’abonaments. L’objectiu del club és superar els 1721 socis de la temporada passada i els blaus s’han marcat arribar als 2324. Totes les renovacions abans del 15 de juliol tindran 10 invitacions per cada soci. Tot plegat, amb l’objectiu de que aquest any sí sigui la temporada del Lleida Esportiu.