La 13a edició del MICFootball7 reunirà 84 equips a Andorra

FC Barcelona, RCD Espanyol, València CF i Villarreal CF són els caps de cartell de la competició, que es juga del 5 al 7 de juny a diferents camps del Principat

Els més petits/ FOTO: MIC
Els més petits/ FOTO: MIC

El FC Barcelona, el RCD Espanyol, el València CF i el Villarreal CF són els caps de cartell de la 13a edició del torneig de futbol base MICFootball7, que es disputa del 5 al 7 de juny a diferents camps del Principat d’Andorra. La competició consta de tres categories (benjamins de segon any, benjamins de primer any i prebenjamins) i reunirà un total de 84 equips de Catalunya, Andorra, la Comunitat Valenciana, Cantàbria i Bèlgica. El grup amb més participants serà el benjamí de segon any, que manté la progressió dels darrers anys i arriba als 40 equips, distribuïts en 10 grups. A benjamí de primer any hi participaran 20 equips, mentre que a prebenjamí ho faran 24 conjunts.

Està previst que els equips participants arribin divendres a Andorra. La competició es posarà en marxa dissabte al matí amb la fase de classificació, mentre que diumenge es disputaran les fases finals i les de consolació. L’Estadi Nacional d’Andorra serà l’escenari de les finals de les tres categories, que es jugaran a partir de les 7 de la tarda.

La 13a edició del MICFootball7 reunirà uns 1.100 jugadors i uns 2.500 acompanyants (entre familiars i cos tècnic), que generaran més de 7.000 pensions completes a cinc hotels diferents. El torneig de futbol base es jugarà als camps de futbol del Prat del Roure, d’Aixovall, el camp d’esports d’Ordino i l’Estadi Nacional d’Andorra. La competició està coordinada per 75 membres de l’organització, sota la direcció de Juanjo Rovira, director també del torneig MIC – Mediterranean International Cup, la Premier Cup, la Danone Nations Cup i el Nike Camp Andbank, el campus d’estiu que ja ha confirmat la presència a Andorra de jugadors com Andrés Iniesta, Marc Muniesa i Sergi Samper, en futbol, i Joan Carles Navarro, Víctor Claver i Sergio Llull, en bàsquet.