Júpiter: fitxatge de Torres i impugnació

Juan Carlos Torres s’ha convertit aquest dilluns en el nou tècnic del CE Júpìter, el mateix dia que es coneixia la impugnació del xoc davant el Sabadell Nord per alineació indeguda

Juan Carlos Torres (tècnic) i Joan Rion (president) a la presentació d'aquesta tarda // FOTO: CE Júpiter
Juan Carlos Torres (tècnic) i Joan Rion (president) a la presentació d’aquesta tarda // FOTO: CE Júpiter

@ManuelSeguraM

Dilluns de novetats per al CE Júpiter, ja que es va presentar el nou tècnic Juan Carlos Torres, d’una banda; per altre, que el partit d’aquest diumenge enfront del Sabadell Nord (2-1) era impugnat per alineació indeguda.

Després de dues jornades consecutives sense tècnic oficial en la banqueta, i dues victòries enfront de Parets (0-1) i Sabadell Nord (2-1), la dimissió del tècnic Javi Cuesta el passat 28 de març ja té solució. I aquesta solució es diu Juan Carlos Torres.

Després d’un excel·lent treballat realitzat al Masnou, Torres, que no va poder acabar la temporada en Segona Catalana, té davant si una gran oportunitat per a demostrar les bones referències que li avalen.

IMPUGNACIÓ SOBRE RICARD LÓPEZ (JÚPITER)

El curiós és que, hores després d’imposar-se a La Verneda al conjunt sabadellenc dirigit per Pablo Becerril, ha arribat una impugnació visitant per alineació indeguda.

En concret, la causa la centren en la presència de Ricard López Roure perquè, segons ha mostrat Ràdio Sabadell en la comunicació oficial de la Federació Catalana de futbol, havia estat sancionat. Pendent de complir un partit per “acumulació d’amonestacions”, els locals van passar per alt aquesta sanció i van caure en l’error.

Javi Cuesta  va dimitir el passat com a responsable tècnic del primer equip gris i grana  // FOTO: Bernat López
Javi Cuesta va dimitir el passat com a responsable tècnic del primer equip gris i grana // FOTO: Bernat López

El Sabadell Nord tenia a dos futbolistes també sancionats (Edgar Alvaro i Enric Campas), i no van poder jugar.

JOAN RION ASSUMEIX LA CULPA

Per la seva banda, el president del CE Júpiter, Joan Rion, assumeix la seva responsabilitat. “Ha estat un error lamentable, no hauria d’haver passat mai, però ja no es pot fer res. De tot s’aprèn” .

El màxim responsable del club prefereix quedar-se amb l’arribada de Torres perquè “té un perfil molt nostre i ens pot donar molt”. El nou míster signa pel que queda de curs més una temporada més.

El Júpiter ocupa la 5a posició de la classificació en el Subgrup 1B, empatat a 12 punts amb el Mollet, a 6 del líder Unificació Llefiá.