Junta, jutjats, Assemblea i més ‘ximpleries’

Ni un mes després de les passades eleccions “amb 26 vots sobrants” per a Joan Soteras, tornen la renovada junta directiva a reunir-se aquest dijous per a no decidir res, com passarà el pròxim 27 (dilluns), els jutjats i uns pactes indignants

Segona junta per a la segona etapa de Soteras amb cares noves que no decideixen res // FOTO: FCF
Segona junta per a la segona etapa de Soteras amb cares noves que no decideixen res // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

No ha passat un mes de les passades eleccions (en el jutjats) que van tornar a posar al septuagenari Joan Soteras al capdavant d’un vaixell que no s’ho hauria cregut en tres vides , però que va obtenir com a regal d’Andreu Subies. Amb 26 vots “que em van sobrar’, així ho va dir, aquest dijous 16 torna a ser protagonista la renovada junta directiva a la qual li falten encara quatre peces. Ara que tots són amics i no hi ha ‘traïdors’, ara el responsable de la 1RFEF es mou com a peix en l’aigua.

Aquest ‘peix’, que encara flota amb les eleccions impugnades i amb molts casos judicials pendents, dubte ara si complir la seva paraula. Sona estrany, cert, però ara el sabadellenc no sap si convé donar entrada a Pep Palacios i Ivan Carrillo i al ‘setciències’ Dorado a la Mutualitat. Caldrà esperar, però els 23 vots de maig van retratar als seus protagonistes.

JUTJATS: CAS MANEL/CALLE

Per cert, en el capítol judicial, aquest dimecres li va tocar a l’actiu exdirectiu Manel Duran després d’interposar demanda “per administració deslleial agreujada” contra Soteras, Camacho, Del Pino i Calle. Per al director hi havia doble ració, ja que se li recordava “la seva retribució econòmica mensual sense cap contraprestació” i “sense comparèixer per les oficines de la FCF”.

Citats amb la finalitat de declarar, només va acudir Manel Duran, ja que per part de la Federació es va tornar a delegar en la multipresent advocada, especialista en Delictes de Trànsit, Maria Barbancho.

Encara que les eleccions van ser impugnades, tot és alegria al carrer Sicilia // FOTO: FCF
Encara que les eleccions van ser impugnades, tot és alegria al carrer Sicilia // FOTO: FCF

MENJARS I ASSEMBLEA PER A DILLUNS

Un altre dels aspectes a tractar pels senyors directius girarà sobre la incòmoda Assemblea del dilluns 27. El repte per a Soteras exigeix igualar o superar els 1.027 clubs votants del maig passat o, com a mínim, els seus 396. Marcar un dilluns (18 hores) laborable com a data és un atreviment ridícul i vergonyós encara que els clubs només parlen per darrere. A alguns li han promès que els anaven a pagar l’esmorzar i així els resultés menys pesat el desplaçament…. serà per diners!… és l’única cosa que li sobra a Soteras.

No cal descartar que a Blanes-22 es demani doblar el sou al president Soteras i al director Calle per la seva excel·lent campanya electoral i la seva meravellosa gestió de la 1RFEF. Segur que Josep Maria Andreu, president del Nàstic, anirà personalment per a ‘escalfar’ una mica al ‘totpoderós’ vicepresident de Rubiales, a aquest gran gestor que no vol debats perquè “tothom diu mentides”. Ho dirà per ell, clar?

MUTS I EXPECTANTS

I què han fet els candidats en tot aquest temps?. Reflexionar i reflexionar, ja que el silenci és l’encert més gran des que va començar el procés electoral. Ara diuen que s’uniran, ja que confien moltíssim en el Tribunal Català de l’Esport i que es repeteixin les eleccions. Ja, ja, ja…. Abans del 22 tots tenien milions de vots, després del 22 van tenir els que van tenir i ara interessa abraçar-se. Deixarem les coses així i que parlin quan els doni la gana després de demostrar el seu excés d’ego pretèrit