Juan Carlos Torres, destituït al Júpiter

Primera destitució en un equip de Primera Catalana després de la dimissió de Victor Vera al capdavant del Solsona; Juanjo García és l’entrenador interí del CE Júpiter

Juan Carlos Torres-Joan Rion, adéu al Júpiter amb només quatre jornades de competició // FOTO: CE Júpiter
Juan Carlos Torres-Joan Rion, adéu al Júpiter amb només quatre jornades de competició // FOTO: CE Júpiter

Juan Carlos Torres ha estat destituït del Júpiter aquesta tarda pel que no seguirà al capdavant del primer equip gris-i-grana després de la decisió assumida aquest dimarts per part de la junta que presideix Joan Rion.

La notícia, que va ser avançada per part de la Penya Jupìterista PlanetaJupiter, ja es feia ressò d’una destitució que el club va oficialitzar a les 20 hores. Ara com ara, Juanjo García assumirà la direcció tècnica.

JÚPITER: ADÉU A JUAN CARLOS TORRES

L’entrenador d’Alella, que va arribar a la Verneda el passat 12 d’abril per a substituir a Javi Cuesta, havia deixat amb anterioritat la banqueta del Masnou quan al març tot va parar per la pandèmia.

Col·locats a 4 punts del descens i a 6 de l’ascens, el Júpiter va acabar curs a la 8a plaça del subgrup B amb 17 punts, igualat amb el Sabadell Nord i 5 més que el cuer Parets. No va haver-hi descen, i Torres va poder començar a reconduir el futur d’un equip que només va mantenir a 8 jugadors.

Catorze futbolistes es van incorporar a la disciplina del conjunt barceloní encara que no ha estat suficient per a complir amb les esperances d’aquesta temporada 2021-2022.

Amb 4 partits disputats i un balanç d’1 empat i 3 derrotes, la directiva de Joan Rion ha decidit fer aquest pas endavant. Aquests números, amb 2 gols marcats per 9 rebuts, han acabat amb la paciència dels actuals rectors del club.

PENDENTS DEL SOLSONA

La sortida de Torres és la primera d’aquesta Primera Catalana perquè Víctor Vera va causar baixa del Solsona (2a Jornada) per decisió personal. Per cert, encara no té substitut conegut el conjunt solsonés.