Jordi Cortés, fitxat; Pablo Becerril, destituït

Més moviments per a la Primera Catalana quan encara no ha finalitzat gener; Jordi Cortés és el nou tècnic del Mollerussa mentre ha estat destituït Pablo Becerril al capdavant del Sabadell Nord

El tècnic Jordi Cortés amb Pau Prior (2n) i el president Jaume Vallverdú // FOTO. CFJ Mollerussa
El tècnic Jordi Cortés amb Pau Prior (2n) i el president Jaume Vallverdú // FOTO. CFJ Mollerussa

La Primera Catalana no s’atura i mou peces a falta de tota una segona volta; aquest dilluns li ha tocat el torn a Jordi Cortés i a Pablo Becerril, és a dir, a Mollerussa i Sabadell Nord.

Mentre Cortès aterra al club del Pla d’Urgell com a relleu d’Alexis Pintó (adéu pactat dilluns passat), els de Sabadell no han volgut aguantar més temps i destitueixen a Becerril (informació de Ràdio Sabadell) sense que se sàpiga encara el nom del seu substitut.

ADÉU A BECERRIL

Pablo Becerril, que va signar el maig passat del 2020 en substitució de Quico Díaz, deixa al conjunt de Can Oriac com a antepenúltim del grup II de Primera Catalana. Amb 10 punts de 39 disputats (3 victòries, 1 empat i 9 derrotes), i 4 KO consecutius, la directiva no ha aguantat més i s’ha decidit per la destitució. No es coneix el substitut.

Pablo Becerril va arribar amb molta il·lusió per a dirigir el Sabadell Nord // FOTO: Arxiu

Pablo Becerril va arribar amb molta il·lusió per a dirigir el Sabadell Nord // FOTO: Arxiu

BENVINGUT JORDI CORTÉS

Mentrestant, a Mollerussa, es consumava el fitxatge de Jordi Cortés per l’Alexis Pintó. Als seus 42 anys, Jordi, germà de l’exentrenador del FC Barcelona, ara a Ucraïna, Lluis Cortés, signa amb el repte d’endur el més alt possible a l’equip.

Cortès ha dirigit equips com Balaguer i Alcarràs i ha format part de l’equip tècnic del Lleida Esportiu, s’estrenarà aquest pròxim cap de setmana a casa davant del Martorell.

NOU TÈCNICS SUBSTITUÏTS

El cessament de Becerril és la novena novetat (gairebé una quarta part) en una banqueta d’aquesta categoria des que va començar la Lliga el mes d’octubre passat del 2020. Fins a aquest moment el MERCAT ofereix aquestes novetats, segons els grups I, II i III; va ‘destacat’ el primer