Javier Tebas recorda al futbol aficionat que arreglar partits és delicte

El president de la Liga de futbol professional, Javier Tebas,  va recordar a Onda Cero que arreglar partits en el futbol amateur són delicte des del passat 1 de juliol

Javier Tebas, president de la LFP / FOTO: LaLiga
Javier Tebas, president de LaLiga / FOTO: LaLiga

La referència del jugador deportivista Lopo en l’últim partit de la Lliga passada contra el FC Barcelona en declarar que “li he dit que afluixessin una mica, ja que l’empat era bo pels dos equips” va ser l’aperitiu perquè el president de la Lliga de futbol professional, Javier Tebas, parlés amb més detall entorn de possibles manipulació de partits.

El màxim mandatari de la LFP va anar més enllà i va dir al programa ‘El primer Toc’ (Onda Cero) que arreglar partits “abans de l’1 de juliol, en categories no professionals, no era delicte, ara sí. Portem cinc jornades, res més”. Tebas es va esplaiar. “Si no es talla, serà un problema gravíssim amb el qual ens trobarem. La Segona B? Sí, i Tercera Divisió. N’hi han molts? Al final de temporada es vinculen amb les apostes. Hi ha molts més dels desitjables i a Tercera tenim alguna alarma cada jornada; no vol dir que n’hihagin, però salten algunes alarmes”.