Isidre Tarrés ja pensa en el seu nou Igualada

Encara que queden sis setmanes perquè comenci la competició, Isidre Tarrés, un històric en la banqueta de l’Igualada, ja ha començat a  moure les seves peces. Desena campanya al capdavant del conjunt de l’Anoia amb renovades il·lusions per seguir lluitant

Parlar amb Isidre Tarrés té un gran avantatge: pots repassar passat, refrescar present i mirar cap al futur. Ara començarà la seva desena campanya al capdavant de ‘la seva’ Igualada perquè, encara que la seva carrera com a jugador li va fer recórrer tota Espanya i portar-se una Recopa d’Europa a casa amb el FC Barcelona, la veritat és que com a tècnic va arribar a Igualada i es va quedar a ‘casa’. Oliana està molt a prop encara que també molt lluny, sobretot després de “portar 25 anys aquí a Igualada. Viu i treballo aquí i d’aquí és difícil que em mogui”

Tarrés està de vacances com molts altres equips de la Primera Catalana. Això no significa que miri el futur amb massa tranquil·litat ja que “el 29 comencem. Sempre ho fem unes sis setmanes abans que l’inici la competició. Hi ha temps per a tot”. Fins i tot per repassar els moviments d’un equip que buscarà “fer una digna campanya en la 2013-2013. La crisi és per tots encara que jo només parlo pel meu equip i hem hagut de baixar diverses vegades el pressupost. Malgrat tots els inconvenients vam quedar cinquens l’any passat i sortirem a barallar i donarem la cara”.

“Encara que sembli mentida sí que em recorden més del que sembla el meu pas pel Barça. Jo els hi dic sempre: però si va ser molt poc temps! res més, encara que gratament m’ho recorden. Jo mai podria oblidar aquesta Recopa ni el meu pas per l’Almeria, el Murcia, el Burgos o el Lleida. Són molts records agradables”, afegeix un dels tècnics més veterans en el futbol català encara que ara prefereix mirar cap endavant. “El que explica és el present i el present està a l’Igualada”.

Repassem el mercat de primera catalana amb Tarrés. “Se’ns han anat diversos futbolistes que trobarem a faltar com Josep Díez o Jony encara que vénen uns altres com  Dalmau, Pau, Güell o Palet. Fins i tot Bachana seguirà amb nosaltres. Bé, és el que hi ha. Ja hi haurà temps per mirar molt més. El nostre club està molt bé gestionat, ningú ens pot retreure res i sempre es compleix. Això és el que intentarem fer una altra vegada”.

D’IGUALADA A HONG KONG

Però Isidro Tarrés guarda el seu  millor secret a… Hong Kong. Allà té des del passat 2010 al seu fill Jordi. Una altra prova que el temps per a tots és aquest futbolista golejador que va passar per l’Igualada, el Cornellà, l’Espanyol o L’Hospitalet, entre uns altres, i que ara, als seus 32 anys, ja porta tres triomfant molt lluny. “Ara els fills ‘volen’” comenta amb resignació el pare Tarrés. El seu fill Jordi va volar a temps i està triomfant. Igualada també ho sap apreciar.