Impugnen el procés electoral a Vilanova

El CF Vilanova es mou de cara a la substitució en la presidència del màxim responsable del club, Ángel Calvo. Les raons laborals esgrimides pel directiu vilanoví han obligat a l’entitat a engegar un procés electoral que ja ha estat impugnat per un dels seus socis. Concretament, Eduard Calàbria, soci núm. 102, obliga a la junta a modificar dates

Deixa el seu lloc / FOTO: RDI
Deixa el seu lloc / FOTO: RDI

Procés electoral
30 d’abril: Sorteig de Junta Electoral, de tres socis del cens per constituir la taula. 19.00 hores.
4 i 5 de maig: Exposició i verificació del cens electoral per tots els socis que ho vulguin consultar.
6 i 7 de maig: Presentació de candidatures (el tancament es farà a les 20.00)
11 de maig: A les 19.00, es farà la proclamació de les candidatures, si només hi ha una .
14 de maig: Assemblea a la Sala polivalent de l’Estadi Alumnes Obrers, a les 19.00. Presentació del programa per part de cadascuna de les candidatures presentades (cada candidatura tindrà 20 min d’exposició) i a continuació la votació, si s’escau.

Canvi de plans
La decisió d’Ángel Calvo es produeix en un moment en el qual el primer equip de Vilanova i la Geltrú es mostra en la desena posició de la classificació, molt allunyat de les primeres places per les quals el conjunt de Manel Rodríguez tindria, en principi, que lluitar. De fet, les aspiracions eren màximes, tal com reconeixia a Futbolcatalunya el passat 1 de setembre el mateix Ángel Calvo.

La història ha canviat, Ángel Calvo ho deixa i dóna pas a noves alternatives per a un històric del futbol català com és el Vilanova.