I Torneig cadet de Festa Major a Masnou

Aquest cap de setmana el CD Masnou organitza el I Torneig de futbol onze de Festa Major en categoria cadet, un nou projecte nascut en els darrers mesos i destinat a promoure l’esport i la convivència entre els més joves en unes dates d’alegria al nostre municipi

I Torneig cadet de Festa Major a Masnou / FOTO: CLUB
I Torneig cadet de Festa Major a Masnou / FOTO: CLUB

Entre divendres, dissabte i diumenge sis equips, dos d’ells provinents de la Comunitat de Madrid, i un centenar de jugadors disputaran la primera edició del trofeu a les instal·lacions del Camp Municipal d’esports de la Carretera d’Alella. L’Olímpic Can Fatjó de Rubí, el Tecsoccer de Calella i els cadets A i B de la Escuela de Futbol Ciudad de Getafe i del Club Deportiu Masnou seran els participants. Els sis conjunts jugaran cada un d’ells contra tots els altres rivals entre divendres i dissabte en partits de 40 minuts i els quatre equips que obtinguin més punts es classificaran per a la fase final de diumenge.

Aquest divendres el club prepara una rebuda especial per als madrilenys amb la presència del president del club Juanjo Benítez i del regidor d’esport de l’Ajuntament d’El Masnou Jordi Matas. S’inagurarà el torneig, es disputaran els dos primers partits de la fase regular i després els jugadors madrilenys i masnovins quedaran reunits al camp per a sopar i gaudir d’una nit de convivència. Un concert del grup de rumba Los Desmadraos (22:00), obert per a tothom, amenitzarà la vetllada.

Dissabte es disputarà tota la resta de la lligueta. Des de les 9:30 fins les 21:30 hi haurà futbol sense pausa al Municipal amb la classificació per a les semifinals del dia següent en joc. El torneig conclourà la matinal de diumenge amb la disputa de les semifinals, que enfrontaran respectivament el primer i el quart i el segon i el tercer de la classificació final, el partit de consolació i la gran final, prevista per a les 12:50.