I a la vuitena va caure l’Horta

Algun dia havia de passar i va ser aquest diumenge a Llagostera. Un gol de Marc Gelmà va trencar l’excel·lent ratxa d’un Horta que segueix líder. Doble notícia: l’Avià ja no empata i el Masnou segueix sense conèixer el triomf

La UA Horta és un gran líder, tot i la seva primera derrota / FOTO: UA HORTA

Només havien cedit una derrota en els seus quatre partits a casa, de manera que tampoc ha d’estranyar que arribi l’invicte i poderós Horta al camp del Llagostera B i caigui. El filial, a les ordres de Pep Triadú, va saber recuperar-se al gol inicial de Marc Reyes (40′) i decidir la primera derrota dels de Xavi Molist en la segona part. Marc Gelmà va posar el 2-1 definitiu en el marcador que manté als del Feliu i Codina amb tres punts encara d’avantatge en la classificació.

Tres punts per sobre d’un Andorra que -recordem- encara té dos partits pendents contra l’Avià (1 de novembre) i al camp del Sant Cugat (3 de desembre), tal i com podeu comprovar al nostre ‘Taller’. Segon partit dels tricolors amb Emili Vicente a la banqueta i segona victòria. Aquest diumenge, al camp del Vic i amb un gol de Moñino a la segona part, els andorrans van decidir.

Marc Masiip, golejador del Mollet/ FOTO: DANI FALCÓN
Marc Masip, darrer golejador del Mollet al Guinardó // FOTO: DANI FALCÓN

Menys igualat va ser el partit viscut al Guinardó per un Martinenc que de vegades sembla transitar per una muntanya rusa. Si la setmana passada els de Miguel López golejaven al Sants al camp de l’Energia, aquest diumenge va veure com el Mollet li tornava la moneda a camp dels ‘diables vermells. Espectacular gol, per cert, d’Óscar Casado ‘Chipi’ en un 1-4 que va tancar als darrers minuts Marc Masip.

El Mollet de David Ortiz és tercer, amb els mateixos 14 punts que llueixen Lloret i Sants. Els de La Selva van visitar al San Juan At. Montcada a Can Sant Joan i van esgarrapar un punt, trencant la mini-ratxa de dues victòries consecutives, en un partit on el club montcadenc va homenatjar el jove Sergio Mármol, de 22 anys, qui va estar sis mesos en coma després de rebre una brutal pallisa a la sortida d’una discoteca. El San Juan At. Montcada demana justícia perquè els agressors de’n Sergio paguin davant la llei el que van fer.

D’altra banda, dissabte el Sants va agreujar la situació del Masnou amb dos gols matiners que fan que els de Tito Lossio es retrobin amb el triomf i els del ‘Rifle’ Pandiani segueixin al fanalet vermell.

Punts balsàmics per a la FP Hermes contra el Manresa // FOTO: cemanresa.cat

Per la mínima va superar l’examen l’FP Hermes davant un Manresa que va a la deriva. Els del tàndem Lolo-Lamilla havien perdut els dos darrers partits, mentre que els del Bages no guanyen al campionat des del 18 de setembre.

I una de les notícies de la jornada es va produir al Municipal de Tona. Amb un partit pendent encara, l’Avià de Pablo Becerril va saber guanyar després d’acumular sis empats en els seus sis compromisos anteriors. El gol d’Anthony Hernández, al minut 86, sap a glòria als berguedans. Per cert, també va deixar d’empatar el Farners, que sumava quatre ‘X’ seguides. No tantes com les de l’Avià, però Deu n’hi do. Els de Nacho Castro van vèncer al Ripollet amb dos gols abans del descans.

En una jornada on es van aconseguir 4 victòries locals, 1 empat i 4 triomfs a domicili, producte de 23 gols (10 locals per 13 visitants), val la pena destacar la igualtat que hi ha no només per a dalt -tres punts del 8è al 3r) sinó també per a baix (3 punts del 17è al 11è). Masnou ‘menja’ a banda, a l’espera de solucions esportives.