Horta, la nova aturada d’Angoy

Jesús Mariano Angoy s’estrenarà aquest diumenge enfront del Peralada al capdavant d’un Horta amb moltes novetats. Per a començar, la del tècnic aragonès que afronta la vida amb un somriure i amb il·lusió

Jesús Mariano Angoy accepta el repte de dirigir a l'Horta després d'iniciar-se en els juvenils d'Europa i L'Hospitalet // FOTO: @QueThiJugues
Jesús Mariano Angoy accepta el repte de dirigir a l’Horta després d’iniciar-se en els juvenils d’Europa i L’Hospitalet // FOTO: @QueThiJugues

@ManuelSeguraM

Jesús Mariano Angoy estava al capdavant de la Palma de Cervelló quan va rebre la trucada de Paco Carmona, president de l’Horta. Inactiu per la pandèmia, l’entrenador aragonès va trigar poc a decidir-se perquè el treball li va posar en òrbita.

“Per què em fico aquí? Perquè jo em diverteixo, treball, estic a gust amb els meus amics, joc al pàdel i estic en el futbol, però em va trocar el presi, vaig agafar quatre informes, em vaig assabentar com estava la situació i vaig acceptar sense cap problema. A mi em van els reptes”. Així de clar.

El nou entrenador hortenc reconeix que “han marxat xavals perquè l’han decidit així ells i se n’han anat abans d’arribar jo”, però l’arribada de “noves incorporacions seran, segons el que jo veig, millors”.

ANGOY I ELS MIRACLES

Sabent que “els miracles es donen a Lourdes i amb sort”, entrenar per a Angoy “és una diversió molt gran i la vida per a mi és divertir-me i passar-m’ho en gran, això és el que és la vida per a mi”.

Jordi Aumatell, Carles Güell, Miki Puerto i Mario Reyes, reforços per a la Unió Atco Horta
Jordi Aumatell, Carles Güell, Miki Puerto i Mario Reyes, reforços per a la Unió Atco Horta

El repte per al nou responsable de la banqueta del Feliu i Codina, que va passar pels juvenils d’Europa i L’Hospitalet alhora que per Morell i La Palma Cervelló, no li atemoreix. “Jo, repeteixo, vaig amb un somriure per la vida i, si l’actitud dels xavals és bona, aconseguirem el nostre objectiu, segur”.

Encantat amb Paco Carmona perquè “el presi és bona gent” només demana confiança perquè “ja veureu com la plantilla que tanquem per a la setmana vinent us sorprendrà i hi haurà jugadors bons i amb moltes ganes”

CARNET D’ENTRENADOR

La primera idea d’aquest Horta, novè i a només 2 punts dels cuers Banyoles i Sants, passa per “treure els pròxims tres punts, com sigui. A partir d’aquí ens fiquem en aquest grup d’equips per a sortir d’aquesta zona, ja que el nostre futur dependrà de nosaltres. La resta d’equips em donen molt respecte però gens de por. He vist partits i em sembla que es tracta d’un Horta molt competitiu”.

Per cert, davant els dubtes sobre si està titulat o no com a entrenador de futbol, Mariano recorre a l’humor més contundent: “Jo tinc permís de conduir, carnet de moto, de futbol i carnet de vaixell, li ho pots dir a qui t’ho hagi preguntat“. Dit queda.

34 FUTBOLISTES DES D’AGOST

Jugadors utilitzats per Valdés i ara Angoy per a aquest Horta 2020-2021 // LL.P.-Futbolcatalunya

Jugadors utilitzats per Valdés i ara Angoy per a aquest Horta 2020-2021 // LL.P. Futbolcatalunya