Horta i Sants destrossen la UE Tona i Girona B i primera victòria del San Juan At. Montcada

Intractable. Així continua l’Horta de Xavi Molist amb ple de victòries encara que també es mantenen invictes un total de sis equips més. Per a baix, Tona i Masnou ni s’han estrenat

Primera victòria del San Juan At Montcada a la Lliga/ FOTO: CLUB

Tres victòries locals, tres empats i tres triomfs a domicili. Aquest ha estat el balanç de la quarta jornada en el grup I de Primera Catalana, amb 29 gols anotats (14 locals/15 visitants). 360 minuts de competició que mantenen al intractable Horta en la seva condició de líder invicte i amb quatre punts de marge sobre una UE Sants que tampoc falla i un Vic que ha sumat el seu segon empat consecutiu. A cinc el segueixen Lloret, que ha empatat a casa seva enfront del Avià, i l’Andorra que no ha desaprofitat la seva visita al Masnou.

‘Cop de puny’ del Horta

El pitjor que li pot passar a qualsevol rival del Horta es ‘enfadar-li’ molt. Això li ha passat al cuer Tona enfront als de Xavi Molist. Va ser col·locar el gran Baruc (53’) el 2-1 i la reacció de Sergi Arranz i companyia va ser fulgurant. Allà està la golejada final amb Quique Amador com a bigolejador també. El triomf dels del Feliu es va consumar a la vegada que la UE Sants s’ha desfet del filial gironí amb gols de Mulero i Navarro.

Vic i Mollet no van passar del empat. A Osona, Marc Masip va col·locar el 1-2 per als del Vallès, però Gerard Verdaguer va situar el 2-2 gràcies a una pena màxima (73’). Tampoc ho van fer Lloret i Avià, també invicte i tercera igualada consecutiva. Un menys porta el Martinenc qui va arrencar l’1-1 final a Farners encara que va poder emportar-se els tres punts.

Vic i Mollet no van passar del empat /FOTO: UE VIC

Derrotes importants per al Manresa a Sant Cugat on segueixen de festa, Llagostera B en la seva visita a la FP Hermes, i Ripollet, a Montcada. Primer triomf dels sancugatencs que deixen als del Congost a sis punts del líder la qual cosa comença a ser una sorpresa, tercer xoc consecutiu de la Fundació sense perdre en la seva estrena de categoria, tot el contrari que el Ripollet de David Cruz ‘Pitu’. Atenció al partit a Can San Joan on va haver-hi de tot, però el més curiós va arribar de la mà del col·legiat Guillem Martí. El col·legiat va mantindré vuit minuts parat el xoc per una agressió entre dos futbolistes rivals als quals ni va amonestar. Curiós. De qualsevol manera, primera victòria a la categoria dels homes de Pinti.

Per a baix, una setmana més, i van quatre, comencen els problemes. No s’entén que el Masnou del Rifle Pandiani segueixi sense sumar un punt com tampoc s’entén que en el partit es mostressin set grogues i es produïssin quatre expulsions.