Hores decisives per a Tom Diawara i San Cristóbal

El davanter parroquià Tom Diawara i el San Cristóbal estan prop de tancar el seu possible comiat si bé encara no hi ha acord en la quantitat a pagar per la seva sortida

Tom Diawara es llueix a la Kings League com amb el San Cristóbal // FOTO: Kings League
Tom Diawara es llueix a la Kings League com amb el San Cristóbal // FOTO: Kings League

Tom Diawara (23 anys) desitja tancar el més ràpid possible la seva sortida del CP San Cristóbal, club al qual pertany des del juliol passat del 2018 procedent del Jàbac Can Jofresa. Els números del davanter parroquià han estat excel·lents i per aquesta raó a ningú estranya que tingui diverses ofertes per a sortir. El problema és que encara li queda un any de contracte signat.

Aquest detall frena l’operació sortida d’un futbolista la progressió del qual ha estat magnífica i s’endevina encara millor. La transformació del conjunt de Dani Andreu – 8 altes, 8 baixes i 10 renovacions- obliga a signar a més futbolistes encara que ara el problema és deixar sortir.

TOM DIAWARA, ESTRELLA A LA KINGS LEAGUE

Mentre es decideix en els despatxos el seu futur, el futbolista continua jugant en la Kings League amb Jijantes i mostrant la seva categoria. A ningú pot estranyar el seu excel·lent paper donada la seva categoria.

El davanter parroquià amb la samarreta del 'SanCris' // FOTO: CP San Cristóbal
El davanter parroquià amb la samarreta del ‘SanCris’ // FOTO: CP San Cristóbal

I tampoc ha d’estranyar a ningú que el CP San Cristóbal vulgui recuperar d’alguna manera la seva inversió. Els 17 gols marcats en els seus cinc anys amb els de Ca N’Anglada deixen clarament un contracte mancant un per a complir-se. “No és cert que hàgim demanat 10.000€, ni de bon tros”, afirma a Futbolcatalunya Pepe Delgado, director esportiu de l’entitat.

Clar que tampoc “hem dit que ho deixarem lliure, ja que té contracte i estem molt contents amb Tom”. La veritat és que el futbolista desitja sortir i això també ho sap Delgado.

Per part del jugador, que segueix en silenci, deixa que sigui el seu representant Alberto Doñate qui parli encara que públicament no desitgin tampoc fer cap declaració. L’agent sap que les pròximes hores són claus perquè Tom pugui trobar una sortida que satisfaci a tots