Històrics 2016: Un gol de Serramitja posa el Badalona a semifinals

El CF Badalona és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics després de la jornada menys anotadora fins ara. Sant Andreu i Castelldefels queden fora per un únic gol signat per Marcel Serramitja

El Badalona va decidir el grup al seu partit contra el Castelldefels // FOTO: Marc Santaeugenia

Amb més públic a les grades del Guinardó, les semifinals de dissabte ja tindran representació de Segona B. Vilafranca i Júpiter tindran la companyia d’un Badalona que va fer valer la seva efectivitat al seu primer minipartit per decidir la sort d’aquest grup 3. Sensacions contraposades als altres dos equips, als quals encara els queda molt per a fer en aquesta pretemporada.

Ja només queda un semifinalista per decidir. Europa, Martinenc i Cornellà estan citats aquest dijous a la gespa del Guinardó per a buscar el quart bitllet per ser presents a la jornada de dissabte.

CASTELLDEFELS, 0 – SANT ANDREU, 0

Fitxa tècnica

Per començar la jornada, empat sense gols entre dos equips que aquesta temporada tornen a coincidir a la Tercera Divisió. El Sant Andreu va tenir les millors oportunitats contra l’ascendit Castelldefels. Sobretot, en un xut de falta de Juanan i en un de Joel que va obligar a lluir-se al porter Dani Lledó.

Miki Gustà també va posar a prova Marc Priego abans que acabés el minipartit. El Sant Andreu va decidir acabar amb 10 després que es lesionés Juanma i no fes Mikel Azparren canvi. Quedava un minut i no va canviar la història.

El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, va arribar al Guinardó començat aquest primer encontre, però no es va perdre la tanda de penaltis que en aquest cas –com dimarts- era decisiva per saber l’ordre dels partits restants. Van ser necessaris fins a 14 xuts perquè el Sant Andreu acabés guanyant 6-5.

CASTELLDEFELS, 0 – BADALONA,1

El Badalona va sortir amb ganes de decidir al segon capítol de la trilogia del grup 3. Els de Manolo González van treure suc de la inspiració ofensiva del tàndem Eric Latorre-Marcel Serramitja i, després de dos avisos de l’exjugador de l’Olot, a la tercera va encertar davant Dani Lledó i va culminar un servei del seu company.

Els escapulats van viure amb força comoditat els minuts restants i van tenir oportunitats per ampliar la diferència, sobretot en una triple ocasió entre Víctor García i Nils Puchades, rebutjada per un Dani a qui se li va acumular la feina. El gallec Brais va ser espectador privilegiat del partit que significava l’adéu de l’equip de Miki Carrillo a la competició.

SANT ANDREU, 0 – BADALONA, 0

El gol de Serramitja posava les coses de cara al Badalona de cara als darrers 45 minuts de la jornada. El Sant Andreu havia de guanyar els de Manolo González si volia seguir viu a la competició, però els de Montigalà van ser qui van pressionar més. Abans del carrusel de canvis, Iván Agudo va posar a prova Marc Priego.

L’equip badaloní va seguir apretant i va poder sentenciar en una conducció d’Iván Agudo que no va poder aprofitar Serramitja però sí Moha, qui es va trobar amb la gran intervenció de Brais. Els d’Azparren pràcticament no apareixien davant Brais. Només una arribada sense encert del juvenil Max i posa cosa més. L’empat va ser suficient per un Badalona que espera rival dissabte entre els protagonistes d’aquest dijous, Europa, Martinenc i Cornellà.