Hi haurà salvació per a Manresa i Cerdanyola?

La realitat mostra que tant Cerdanyola com Manresa tenen molt complicada la seva continuïtat a la Segona Federació, però ningú pot atrevir-se encara a avançar esdeveniments

Diumenge de festa a Manresa abans d'enfrontar-se a l'Hèrcules // FOTO: CE Manresa
Diumenge de festa a Manresa abans d’enfrontar-se a l’Hèrcules // FOTO: CE Manresa

A falta de 4 jornades (12 punts) per al final del Campionat de Lliga de la Segona Federació, Manresa i Cerdanyola tenen massa números per a perdre la categoria. No obstant això, cap dels dos equips tiraran la tovallola fins que matemàticament estigui certificat aquest KO.

Dos partits a casa i dos més, a domicili, tancaran aquesta Fase regular en la qual els vallesans han estat més jornades a la zona perillosa que els bagencs.

MANRESA I LA SEVA FESTA

Encara que tot ho tenen a la seva mà encara, els d’Aitor Maeso també haurien d’estar atents a altres resultats. Tasca molt difícil per als locals que esperaran a Hèrcules i Terrassa, a El Congost, i hauran de visitar al descendit La Nucia i a Alzira.

No obstant això, aquesta situació delicada no impedirà que es visqui la gran festa del futbol base aquest pròxim diumenge a partir de les 10.30. Més de 400 nens i nenes desfilaran davant els seus aficionats com a prèvia del xoc enfront del poderós i històric Hèrcules.

El Manresa, penúltim de la classificació amb 26 punts, ha sumat 7 punts a domicili per 19 a casa seva.

El Pitxitrxi Boris Garrós (12) vol prolongar el seu compte golejador // FOTO. Cerdanyola V. FC

El Pitxitrxi Boris Garrós (12) vol prolongar el seu compte golejador // FOTO. Cerdanyola V. FC

BORIS I AYTHAMI, PITXITXIS

Més a prop està el Cerdanyola d’Oliver Ballabriga de la salvació perquè els 4 punts de marge respecte a la 13a plaça convida a somniar. Per a aconseguir aquesta missió molt complicada han de derrotar a CFB Futur, a Vic, i Espanyol, a la CE Dani Jarque, i guanyar a Lleida Esportiu i Formentera a Les Fontetes.

Caldrà confiar, com tota la temporada, en els gols del Pitxitxi Boris Garrós (12), igualat amb el terrassenc, Aythami.

Els vallesans han guanyat 19 punts obri els 45 disputats a la seva casa mentre han aconseguit 15 sobre 45 en les seves sortides.