Herrera-Pau Víctor, parella de moda a Sabadell

Els dos davanters acumulen 20 participacions de gol amb l’equip arlequinat. Els de Miki Lladó tenen números de playoff als últims partits i estan a tocar de la permanència matemàtica

Pau Víctor i Cristian Herrera són el gol del Sabadell // FOTO: CE Sabadell
Pau Víctor i Cristian Herrera són el gol del Sabadell // FOTO: CE Sabadell

@JordiMestres_

Una temporada que semblava complicada a Sabadell ha deixat dos ídols que engresquen – i de quina manera – a la Nova Creu Alta. El curs va començar amb una roda de premsa preocupant d’Esteve Calzada fent una crida a inversors, va seguir amb la tràgica marxa de Gerard Escoda i la destitució de Gabri i va tenir un moment especialment delicat amb Miki Lladó. Tot plegat s’ha superat, especialment des del passat gener. I és que l’arribada de Cristian Herrera ha dinamitzat un equip que, ara sí, està a punt de complir l’objectiu.

El davanter català ha marcat set gols en tretze partits i a més ha donat una assistència. Són uns números espectaculars per un dels millors fitxatges d’hivern que es recorden al futbol català. L’acompanya Pau Víctor a la davantera, amb sis gols i sis assistències. Entre tots dos 20 participacions de gol, un registre realment espectacular.

SABADELL: PERMANÈNCIA, COPA O PLAYOFF?

L’equip a nivell col·lectiu ja fa dies que funciona com un rellotge. I és que són tres victòries consecutives que deixen el Sabadell amb 45 punts, a cinc de la Copa, a set del playoff i a cinc de la zona de descens. La situació és privilegiada, més si tenim en compte com estava l’equip arlequinat fa unes setmanes.

El Sabadell és el segon millor equip de les últimes cinc jornades (10/12 punts) i el tercer que ha sumat més punts (18) en els darrers deu partits. Intercity, La Nucía, Cornellà i Osasuna B. Fins a on arribarà l’equip arlequinat?

https://twitter.com/CESabadell/status/1653010889597919235