Héctor Simón no parla d’ascens, però sap el seu objectiu

El nou tècnic del CE L’Hospitalet, que ha estat presentat oficialment aquest dimarts, assumeix que afrontarà “un gran repte” i, encara que no va pronunciar la paraula ‘ascens’, ho sap

Segona oportunitat com a màxim responsable tècnic per a Héctor Simón // FOTO. CE L'Hospitalet
Segona oportunitat com a màxim responsable tècnic per a Héctor Simón // FOTO. CE L’Hospitalet

Segona oportunitat com a entrenador per a l’estel·lar Héctor Simón, un referent com a jugador del futbol i que ara inicia el seu camí al capdavant del CE L’Hospitalet. Després d’estrenar-se al Peralada, a qui va classificar en la desena posició de la clasificació, el gironí té davant si una gran oportunitat per a continuar creixent.

No obstant això, el gran Héctor Simón només arriba a L’Hospitalet amb un únic objectiu que es diu ascens a la Segona RFEF. El curiós és que aquesta paraula ni l’ha citat en la seva roda de premsa de presentació encara que tampoc feia molta falta.

VEURE MERCAT TERCERA RFEF 2022-2023

HÉCTOR SIMÓN, UN CRACK

El nou responsable de la banqueta riberenca no necessita majors dades perquè aquí està el seu impressionant historial com a jugador. A penes va penjar les botes i ja estava compromès amb el veí Peralada a qui va col·locar com a líder en tres ocasions durant el curs 2021-2022.

Ara serà molt diferent perquè aterra en un dels equips amb pressupost important de la categoria i amb molts pretendents per als llocs d’ascens.

L'entrenador de Llançà sap que arriba a L'H amb l'objectiu de l'ascens // FOTO. CELH

L’entrenador de Llançà sap que arriba a L’H amb l’objectiu de l’ascens // FOTO. CELH

DECLARACIONS NOU TÈCNIC

HÉCTOR SIMÓN: “Ens hem d’exigir el màxim per posar-lo a categories més altes” “Per projecte i per tot el que envolta l’Hospi, és un gran repte per a mi”. “Com a míster el meu objectiu és treure el màxim rendiment a cada persona”.

“Hi haurà molta competència per intentar guanyar cada setmana”. “Espero ser un equip que transmeti i il·lusió pel futbol, m’agradaria que la gent se senti identificada amb l’equip”.

ÁLEX HERMIDA, Secretari tècnic: “Incorporem a Hèctor com nou tècnic, dins un grup de treball on també hi serà Diego Quintero, home de club, i Joan Sánchez”. “Pel que fa a la plantilla el primer era l’entrenador, i ara començarem a anunciar fitxatges i renovacions”.