Guineueta i Ascó es posen a to

Els dos equips nouvinguts a la 3aRFEF, Guineueta i Ascó, ja s’han estrenat aquest passat mes de juliol amb una pretemporada que finalitzarà el primer cap de setmana de setembre amb la Lliga

Imatge per a la història amb ascens per a la EE Guineueta de Luis Gallego // FOTO: Eduardo Berzosa
Imatge per a la història amb ascens per a la EE Guineueta de Luis Gallego // FOTO: Eduardo Berzosa

Guineueta i Ascó, els dos equips que van aconseguir l’ascens el passat curs, es posen a to per a una temporada 2021-2022 exigent. Després d’aparèixer a escena el passat 27 i 26 de juliol, respectivament, els dos equips continuen treballant les seves plantilles.

No obstant això, poc marge li queda als dos equips perqu,è mentre que els tarragonins han consumit 20 de les 22 fitxes possibles, els barcelonins han passat aquest topall i sumen un total de 25 fitxes més 3, a prova.

ASCÓ: RETORN A 3aRFEF

L’espectacular temporada que els de Germán Inglés van realitzar a la 2020-2021 es va traduir en el títol de Campions de la seva categoria i en el desitjat ascens a la 3aRFEF.

Després de dos exercicis a la Primera Catalana amb un novè lloc i aquest passat primer lloc, tornen a una categoria coneguda i en la qual ja han demostrat saber moure’s.

Amb 10 altes i 10 futbolistes que segueixen en el grup, Inglés sortirà per totes com un dels dos representants tarragonins del grup. L’arribada de reforços com Sergio Cáliz, Gerard Badía, Albert Miravent i El Kabbou han de reforçar les seves opcions.

S’estrenaran la segona jornada de Lliga a la seva casa enfront de la Guineueta.

El davanter tarragoní d'Horta de Sant Joan torna a casa després de diverses temporades al Piast Gliwice placo // FOTO: FC Ascó

El davanter tarragoní d’Horta de Sant Joan torna a casa després de diverses temporades al Piast Gliwice placo // FOTO: FC Ascó

GUINEUETA: TOTA LA IL·LUSIÓ

D’altra banda, atenció a aquesta EE Guineueta de Luis Gallego que desitja fer història amb la seva aparició a la 3a RFEF. Els de Nou Barris amb 25 futbolistes a la seva nòmina (encara queda algun més per arribar) arriben amb la il·lusió per davant.

Jugadors com Damián Obispo, Dani Muela i Oscar Muñoz rellancen a aquest grup amb cracks consumats com Javi Aldana, Godbless, Josué o Yan Carlos.

S’estrenaran a casa seva enfront de la FE Grama mentre que visitaran Ascó en la segona jornada de competició. Abans, aquest dimecres 4, es produirà l’estrena a casa enfront del juvenil de la Unificació Bellvitge.