Guineueta i Ascó, escenaris d’ascens

Com era previsible, les dues places per a la 3a RFEF han d’esperar i Guineueta i Ascó seran els escenaris per a una final d’ascens

El pols entre Mollerussa i Ascó va acabar com va començar en el Municipal, ilerdenc // FOTO: Albert Fernández

El pols entre Mollerussa i Ascó va acabar com va començar en el Municipal, ilerdenc // FOTO: Albert Fernández

EDUARDO BERZOSA

Va guanyar el Tona a la Guineueta (2-0) mentre que Mollerussa i Ascó van signar un empat (0-0) que permet moltes lectures. L’única que val és que el Municipal de Nou Barris i el asconenc decidiran els 2 nous equips de la 3a RFEF.

Tothom coincidia que l’eliminatòria tenia, en principi, 180 minuts i que marcar fora es pot convertir en decisiu. No ho va fer la Guine , no ho va fer el Tona; ara aquest avantatge queda per a Tona i Mollerussa de cara al pròxim diumenge 27.

MOLLERUSSA-ASCÓ: UN ÚNIC XUT

Números concloents queden reflectits a la mateixa fitxa del partit que ens mostra l’FC Ascó. Un únic xut a porta dels ilerdencs per 4 dels tarragonins ho diuen tot; igualats quant a serveis de cantonada (2), assistències (0) i assistències de joc (2), el respecte i la calor van marcar terreny.

La substitució del porter local Joan Marc (12′) va donar entrada a Pau Bosch i, poc després, Putxi va trobar el pal (27′) amb un tret col·locat. Poc més. Res més. Ni els canvis van mostrar gens interessant.

Nil Salarich i Ot Bofill, Ot Bofill i Nil Salarich, golejador a l'anada // FOTO: Eduardo Berzosa
Nil Salarich i Ot Bofill, Ot Bofill i Nil Salarich, golejadors del Tona davant el Guineueta, a l’anada // FOTO: Eduardo Berzosa

GUINEUETA-TONA: FARRÉS, A COMPETIR “COM A ANIMALS”

D’altra banda, l’encreuament Guineueta-Tona ja escalfa motors. El tècnic osonenc, Ricard Farrés, va afirmar a Futbolcatalunya que “la volta sabem que serà totalment diferent. Si volem estar en Tercera l’any vinent, haurem de saber sofrir i competir com a animals”.

Segons l’entrenador del Tona, l’anada “va seguir el guió que crèiem perquè nosaltres vam ser els dominadors de la possessió i ells, molt ordenats, van intentar aprofitar alguna contra. Crec que ens vam imposar en futbol i van arribar les nostres millors opcions de gol. Sincerament, vam poder marcar algun més”.

Finalment va ser un 2-0 i ara toca preparar la tornada (19 hores, diumenge 27) en gespa artificial encara que no serà un problema per al Tona amb bones instal·lacions a la seva zona esportiva.