Guillem manté invicte el fortí del Feliu i Codina

Un gol del defensa de l’Horta Guillem Rodríguez en el minut 90 supera al Llagostera, manté invicte el fortí del Feliu i Codina i retalla marge (a 1 punt) sobre la quarta plaça que ocupa el Terrassa

Un moment decisiu que no s’oblidarà a Horta/FOTO: JGF-UATCO HORTA

La fe mou muntanyes i manté invictes fortins com el Feliu i Codina després de la disputa de la jornada 29a de competició i després d’haver jugat un total de 13 partits a casa seva (9 triomfs i 4 empats). Es va avançar el Llagostera (Moussa 44′) però ni això va impedir la reacció dels locals; va empatar Narcís Barrera en un rebuig i va decidir Guillem quan ja pràcticament es cantava la igualada. Impressionant festa en el camp hortenc i atenció als de Nacho Castro, a només un punt dels gironins.

Amb 5 triomfs locals, 2 empats (els dos a zero) i 3 triomfs a domicili, amb 21 gols anotats (13 locals per 8 visitants) es tanca un nou cap de setmana en el qual el líder (VEURE CLASSIFICACIÓ) pateix però guanya, el Prat goleja i el Terrassa no passa de l’empat en el Nou Sardenya. Per a baix, la vida segueix igual per a tots els implicats perquè no va guanyar cap dels set últims.

Cinc triomfs locals

Salinas, el pitxitxi de Tercera, està en el Hospi/FOTO: RADIOAFICIO

Van guanyar a casa seva L’Hospitalet, Prat, Sant Andreu, Vilafranca i, com hem comentat, Horta. En La Feixa Llarga, els de Xavi Molist van recórrer al golejador i pitxitxi Salines (ja suma 18) per a derrotar a un Sants que va jugar amb un menys des del minut 26′ per expulsió de David Cura. 14a Jornada per als riberencs amb sabor a triomf.

Es va passejar el Prat en el Sagnier davant un feble Santboià. Toni 30′ i Cárdenas 45′ van encarrilar la victòria abans del descans i Poves 54′, Toni 56′ i Sergi Moreno 74′ van tancar la golejada. Atenció als potablava amb 15 gols en els seus últims quatre partits.

Dos li van fer falta al Sant Andreu per a sumar el seu quart triomf consecutiu. Fenomenal victòria per als quadribarrats que il·lusionen la seva baralla per ficar-se en la promoció i amb gols en moments claus perquè Oscar Muñoz ho va fer en el 44′ i l’habitual Kuku en el 95′.

Més li va costar sortir d’una mala ratxa al Vilafranca enfront d’un altre desesperat com l’Ascó. Finalment, un exasconenc, Sardà, va desnivellar el xoc en el 91′ per a alegria dels d’Ivan Moreno.

Cordons Irisats que el San Cristóbal han lluit davant el Castelldefels/ FOTO: SAN CRISTÓBAL

Dos empats a res

Les dues X de la jornada es van veure en el Nou Sardenya i a Les Fontetes. Dècima igualada dels escapolats enfront d’un Terrassa que acumula tres jornades seguides sense guanyar i quarta sense tampoc vèncer pels de Toni Carrillo davant la FE Grama. Els vallesans hauran de continuar lluitant.

Tres triomfs visitants

El primer va caure a Les Grases. Sisè KO dels d’Andrés González a casa enfront d’una Pobla descarada que aconseguia així la seva tercera alegria a domicili. Diego Garzón (5′) posava molt aviat les coses clares i Cissé (31′) va afegir major preocupació. El gol local de Sani (36′) va animar als locals encara que Cissé (63′), una altra vegada, va ser clau. El 2-3 de Josele va servir per a poc.

A qui sí que li va servir va ser al Sant Cristóbal de Ballabriga que venia amb ganes després d’haver estat golejat pel Prat la setmana passada a casa seva. Aquest desig va fer que Victor (13′) els posés per davant i Marc Vilajosana (41′) decidís abans del descans.

I, una vegada més, aplaudiment per al Reus B Cambrils en el debut de Xavi Agustí en la banqueta del Figueres. Ni tots els problemes del món poden amb el conjunt d’Albert Company; en aquesta ocasió Fabra (23′) i Enri (45′) van anotar dos gols letals per a una nova victòria que manté als roig i negres en la baralla.