Guillem i Nico ho marquen tot per al Parets

Cinc jornades de Lliga a Primera Catalana i duel de golejadors amb liderat destacat (6 gols) per a Brice Keumanga (Bescanó) i Guillem Ruiz (Parets). Entre el vallesà i el seu company Nico Aradilla sumen els 11 gols del seu equip

Guillem Ruiz (Parets) va anotar un hat trick enfront de la Montañesa // @xgrfotografia
Guillem Ruiz (Parets) va anotar un hat trick enfront de la Montañesa // @xgrfotografia

El camerunès de SaltBrice Keumanga, torna a manar amb 6 gols a la classificació de realitzadors de Primera Catalana quan només s’han disputat 5 jornades de competició; els mateixos que Guillem Ruiz (Parets), és més, aquesta mitja dotzena i els 5 del seu company Nico Aradilla sumen la totalitat del seu equip.

El cas de Brice ja és conegut perquè els seus números sempre han estat espectaculars des que va enlairar en el Guíxols (40 en tres temporades) i 8 durant la passada ja al Bescanó. Ara com ara, i amb només 5 jornades, ja registra 6.

GUILLEM I NICO, AUTOSUFICIENTS

D’altra banda, curiositat: Guillem i Nico, tots dos procedents del filial paretenc, han fet els 11 gols que el conjunt dirigit per Àlex Rodríguez i Javier López han marcat fins a aquest moment. En el cas del primer, la meitat els va anotar enfront de la Montañesa amb un hat trick espectacular.

Mentre Guillem ha jugat tots els minuts amb els vallesans, Nico ha aparegut en 3 ocasions com a titular per 2 des de la suplència. El Parets ha obtingut 3 triomfs (EF Mataró, Lloret i ‘Monta’), 1 empat (Bescanó) i 1 derrota (Palamós) fins a aquesta data.

El golejador Jan González (At Sant Just) va debutar amb la Cat UEFA en competició oficial // FOTO: Jordi Mestres
El golejador Jan González (At Sant Just) va debutar amb la Cat UEFA en competició oficial // FOTO: Jordi Mestres

Aquest pròxim cap de setmana rebrà al Municipal Josep Seguer a un dels tres invictes de la categoria, una Unificació Llefià que va llançada.

CINC AMB CINC

Quant a la resta de golejadors, a part de l’esmentat Nico, apareixen amb 5 futbolistes com Jan González (At. Sant Just), Edgar Alvaro (Rubí) i Sergi Monsó (Horta), en el grup II.

Finalment, en el tercer, destaca David Olid (Martorell) i amb dos menys (i un partit menys també) Marc Soldevila (At. Lleida).