Granollers i Santboià volen mobilitzar als seus

Granollers i Santboià es juguen estar la temporada 2015-2016 en #3div5, una categoria a la qual han estat molt units per història. Les directives desitgen donar suport als seus socis mentre les plantilles comencen a jugar a través de les xarxes socials

@12Leónidas (Santboià) vol guanyar a Granollers / FOTO: twiitter Xavi León
@12Leónidas (Santboià) vol guanyar a Granollers / FOTO: twiitter Xavi León

Granollers-Santboià, eliminatòria d’alta tensió entre dos dels millors equips de Primera Catalana. Números semblants, idèntica ambició i glòria per només un dels dos equips.

Els números de vallesans i baixllobregatins conviden a no perdre’s cap dels dos partits. Per aquest diumenge (19 hores), amb arbitratge per a Ibrahim El Abdi, les dues directives s’han mobilitzat amb la finalitat que els equips de Raúl Matito i de Juan Camilo Vázquez estiguin molt recolzats des de la graderia.

Els preus són idèntics tant per a l’anada com per a la volta. El Granollers va marcar 10 euros l’entrada general per 3 per als socis mentre que el Santboià manté els 10 euros per a la general en el Joan Baptista Milà, però gratis per al soci. La directiva que presideix Ramon Andreu s’està mobilitzant amb la finalitat d’arribar al centenar de seguidors els que acudeixin aquest pròxim diumenge a Granollers.

Mentre arriba l’hora del primer partit, molts protagonistes, que estaran en el camp, ja animen a través de les xarxes socials. Són els casos dels locals Óscar Almendros o Edu Cosme i del visitant Xavi León, un dels grans baluards del conjunt de Sant Boi.

Xifres molt semblants

Els de Raúl Matito no coNéixen la derrota a casa seva / FOTO:  Twitter Oscar
Els de Raúl Matito no coNéixen la derrota a casa seva / FOTO: Twitter Edu Cosme

Val la pena repassar els números dels dos equips lluitaran per una plaça en Tercera Divisió. No haver perdut un sol partit a Granollers (sobre 17 disputats) atorguen al xoc del diumenge una espectacular emoció, doncs els visitants van sofrir 5 derrotes i 3 empats fora de Sant Boi. Clar que els de Camilo també han fet del Joan Baptista Milà tot un fortí, doncs només van sofrir una derrota (davant Torreforta per 2-3 ) per 4 empats.

Marcar 72 gols (número u en efectivitat) i encaixar només 34 (el quart menys golejat dels dos grups després de Manresa, L’Escala i Júpiter) està a l’abast de pocs. Davant estarà un gran Granollers amb sol dos gols més en contra (36) encara que amb 14menys que el seu rival. No deixen de ser números, no deixa de ser una estadística per a que es trenqui.