Golejades escandaloses a Els Canyars i a L’Energia

Dos marcadors de 0-5 i 0-7 fan molt mal a qualsevol. Aquestes dues golejades, unides al triomf del Terrassa a Les Fontetes destaquen en una jornada amb primer KO del Sant Andreu a Horta i La Pobla, intractable

Europa, Sants, Golejada
Una golejada per a la història de l’Europa/FOTO: A.Garreta

Setena jornada de Lliga i golejades escandaloses en dos camps (Els Canyars i L’Energia) que no parlen massa bé d’una categoria en la qual la desigualtat entre els seus participants és molt evident encara que més d’un intenti transmetre el missatge que no hi ha enemic petit.

3 victòries locals, 2 empats i 4 triomfs a domicili amb un total de 29 gols marcats (7 locals per 22 visitants) és el balanç d’un cap de setmana en el qual La Pobla Mafumet continua intractable amb 7 triomfs en els seus 7 partits. Espectacular. El termòmetre arribarà el diumenge 27 amb la visita de l’Hospi.

Gran derbi al Feliu

Horta, Sant Andreu, Feliu
Marc Rio, golejador a Horta/FOTO: BTV

Els riberencs han estat, al costat dels graciencs, els protagonistes golejadors del diumenge. 0-5 i 0-7 són marcadors per a enrojolar i indignes d’una categoria en la qual la diferència dels seus participants es tradueix en el camp. A Els Canyars i a L’Energia va haver-hi gols, però la tensió d’un derbi és meravellosa i això es va viure en el Feliu i Codina amb 17 grogues (tres vermelles per als visitants que van jugar amb 2 menys des del minut 77).

Sant Andreu, Carroza, Feliu
Carroza, expulsió per al Sant Andreu/FOTO: BTV
Sisè partit (4/2/0) sumant d’un Horta que va saber manar sobre el camp enfront d’un Sant Andreu que no va oferir la seva millor imatge. Primer KO quadribarrat després de patir tres expulsions durant el partit: el tècnic Azparren (44′), Carroza (75′) i Llamas (77′). El col·legiat Enric Bureu va exhibir una mà molt ràpida a l’hora de mostrar amonestacions. Primer golàs de Marc Río en culminar una gran jugada d’equip i segon gol d’Adrià Recort amb regal inclòs de Segovia

Hospi i Europa no perdonen

Amb 12 gols en els dos partits, poc més es pot afegir. Els riberencs continuen invictes i màxims golejadors (22) mentre els escapolats reaccionen amb un segon triomf consecutiu i onze gols per a recuperar la seva millor imatge. En Els Canyars, el Castelldefels es va rendir en nou minuts amb una estratègia visitant mortal: C. Alfonso (7′), Diego (16′) i Vinicius (26′) van sentenciar, va ajudar Miranda (p.p., 31′) i el pitxitxi Salines (85′) es va aprofitar.

Els Canyars, Castelldefels, L'Hospitalet, L'H
Els Canyars va ser un festival hospitalenc/FOTO: CELH
A la mateixa hora, l’Europa fonia a un Sants que acumula el seu quart KO consecutiu. I això que els visitants van començar a anotar en el 40′ (Varona) que repetiria en el 47′. A més es van sumar a la festa David Jiménez (p. 44′), Jordi Martínez (52′ i 89′), Jordi Cano (53′) i Kilian (65′). Duríssima derrota per als blanc i verds i molta feina al davant per a Tito Lossio.

Infal·lible Pobla

Qui no es mou del seu paper protagonista és la Pobla de Mafumet. Ple d’èxits i 7 de 7 per als d’Albert Company amb 13 gols marcats i només 1 rebut. En aquesta ocasió, el filial tarragoní es va desfer del San Cristóbal que encara no ha guanyat fora de Ca N’Anglada i La Pobla era un lloc molt complicat. Sergio Montero va tornar a marcar (30′) i Guillermo (35′) va ampliar el compte sense necessitat de sumar més.

Arranz, dues vegades

Completa els titulars, una vegada més, Sergi Arranz. El golejador de l’Europa, que ja suma 5 en 7 partits, va treure de la dificultat a Xavi Molist i al seu equip enfront del veí Cerdanyola en un camp sempre complicat i on cal lluitar fins al final. Marcar en els minuts 37′ i 49′ donen una tranquil·litat important de cara al final d’un xoc que fica als egarencs en el play off.
Sergi Arranz, Terrassa
Sergi Arranz, sempre golejador/FOTO: Juanma Medina-Terrassa

El Peralada guanya

I ja és notícia perquè la primera es va aconseguir en els despatxos del Reus. El dissabte, no obstant això, no va haver-hi lloc a dubtes i els d’Albert Carbó van agafar aire enfront de l’Igualada a Les Comes. 0-1 (14′) Marc Medina. 0-2 (65′) Bertomeu. 0-3 (71′) i Ritxi Mercader van golejar i compten amb 7 dels últims 15 punts disputats.

Només dos empats

I atenció a les dues igualades de la jornada. Les Grases i Municipal de Vilafranca van tancar un 1-1 que va deixar satisfets a tots els seus contendents. Joan Gibert (67′) va avançar als blanc-i-blaus després d’haver-se lluït el local Jaime en un llançament de penal que va executar Gispert dues vegades i va acabar amb dues grans intervencions del porter. Es va xiular una segona pena màxima contra els d’Andrés González i aquí Henry no va fallar (82′). El Santfe no guanya des de la segona jornada a Peralada.

D’altra banda, a Vilafranca, els d’Ivan Moreno deixaven escapar el seu quart punt de casa. En aquesta ocasió enfront d’un Vilassar que acumula 6/15 punts després d’empatar Borges (54′) un marcador que va posar en avantatge Sergio Mendoza (4′).